Sorteer op

Label bedels of Label Bedeltjes

Label bedels zijn vaak bedeltjes met een tekst om als label ergens aan te hangen.

  • De hart label bedel

Iedereen denkt meteen aan de liefde wanneer ze een hart krijgen of zien. Tenzij het over de gezondheid van de mensheid gaat. Echter,  het hart staat ook ergens anders symbool voor dan de liefde. In het oostelijke deel van de wereld, zoals in Egypte heeft de hart een hele andere betekenis. Men vindt daar dat een bedeltje van het hart symbool staat voor intelligentie en wijsheid. Op deze manier heeft het bedeltje nog meer betekenis dan alleen de liefde voor iemand of iets.

  • De zon label bedel

De zon heeft meerdere betekenissen. Het staat voornamelijk voor de positieve en gelukkige kant van het leven. Men gelooft dat de het licht van de zon verheldering geeft aan datgene wat juist zo onduidelijk is. hij staat daarnaast ook symbool voor vuur. Het vuur staat weer symbool voor de liefde, licht en warmte. Door vuur zouden mensen beter om kunnen gaan met sterfte en de emotionele schade. 

  • Labels met tekst

Labels met tekst kunnen nog meer betekenis hebben voor u dan een gewoon bedeltje. We hebben onder andere bedeltjes met ‘Just For You’. Dit kan voor verschillende gelegenheden symbool staan. Het is dus toch heel speciaal, maar ook weer heel neutraal. Als u zelf een sieraad gaat maken kunt u natuurlijk het label bedeltje met de tekst 'Created For You’ gebruiken. Zoiets simpels kan heel veel betekenen voor iemand. Als u toch een speciaal iets wilt maken voor iemand die u lief hebt kunt u ook het bedeltje ‘I love you’ gebruiken.

Ons assortiment labeltjes bedeltjes

We hebben een behoorlijk assortiment en diversiteit in dit soort labeltjes. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen hebben we bedeltjes waarvan het voorwerp een betekenis heeft voor als u het niet te opvallend wilt. Ook hebben we labeltjes die een uitgesproken tekst heeft. hierdoor heeft u keus om te kiezen voor een uitsprekende sieraad of een meer subtiele sieraad. Laat vooral een creativiteit hierop los gaan en uw emotie om een mooi sieraad te maken. daarnaast wens ik u heel veel plezier met het maken van een sieraad. U kunt er voor kiezen om een armbandje te maken, maar u kunt er ook een enkelbandje of een hangertje van maken.

Geschreven door Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss