Oorbellen met kralenkapjes zelf maken

Oorbellen met kralenkapjes zelf maken

Stap 1: Voorbereiding

Kralenkapjes voegen een elegante uitstraling toe aan uw sieradencollectie, en bij Kralenstulpje vindt u een ruime keuze aan kralenkapjes om uit te kiezen. Hiermee kunt u eindeloos variëren en unieke ontwerpen maken voor elke gelegenheid.

Voor deze tutorial hebben we gekozen voor goudkleurige kralenkapjes in twee verschillende vormen, waardoor u twee totaal verschillende oorbellen kunt creëren. 

Om deze zelfgemaakte sieraden te maken, kunt u de onderstaande sieraden onderdelen gebruiken, te koop in onze webwinkel! Klik op de linkjes om deze artikelen meteen in uw winkelmandje te plaatsen.

Kralenkapjes 18 x8 x8

Kralenkapjes 9mm

Goudkleurige kraaltjes

Goudkleurige tussenzetsels

Keramiek druppel kraal

Sodaliet kralen 8mm

En verder:

Donkerblauwe rocailles 4mm

Goudkleurige haakjes 

Nietstiften 

Laten we aan de slag gaan!

Stap 2: Eerste oorbel

Rijg een kralenkapje van 18x8x8mm, gevolgd door de keramiek druppel kraal, een goudkleurig tussenzetsel en een goudkleurig kraaltje op een nietstift. Zorg ervoor dat de volgorde precies is zoals u het wilt hebben, omdat de nietstift het geheel bij elkaar houdt. Maak vervolgens het geheel vast aan een goudkleurig haakje door de nietstift te buigen en het overtollige deel af te knippen. Herhaal deze stap voor de tweede oorbel.

Oorbellen met kralenkapjes zelf maken

Stap 3: Tweede oorbel

Voor de tweede oorbel rijgt u een sodaliet kraal van 8mm, gevolgd door het kralenkapje van 9mm en een donkerblauwe rocaille van 4mm op een nietstift. Zorg ervoor dat alles stevig vastzit. Bevestig deze combinatie aan een ander goudkleurig haakje op dezelfde manier als de eerste oorbel.

Oorbellen met kralenkapjes zelf maken

Stap 4: Voltooiing

Controleer of beide oorbellen stevig zijn vastgemaakt aan de haakjes en dat alle kralen en kapjes goed op hun plaats zitten. Pas indien nodig de lengte van de nietstiften aan voor een perfecte pasvorm.

Stap 5: Pronken met uw oorbellen

Gefeliciteerd! Uw prachtige oorbellen met kralenkapjes zijn nu klaar om te dragen. Of u nu een elegante avondjurk draagt of een casual outfit, deze oorbellen voegen direct een vleugje stijl toe aan uw look.

Geniet van het maken van uw eigen oorbellen en laat uw creativiteit de vrije loop. Voel u vrij om te experimenteren met verschillende kralenkapjes en kralen om unieke ontwerpen te creëren die uw persoonlijkheid weerspiegelen.

Groetjes Anjes Hermans 

 

Terug naar Tutorials

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss