Sorteer op

Kinderkralen

Bent u op zoek naar vrolijke kinderkralen waarmee u kleurrijke en speelse sieraden kunt maken voor uw kleine creatievelingen? Bij 't Kralenstulpje hebben we een prachtige collectie kralen die speciaal ontworpen zijn voor kinderen.

Onze kinderkralen zijn verkrijgbaar in diverse vormen, kleuren en thema's die de verbeelding van uw kinderen prikkelen. Of het nu gaat om kleurrijke dierenkralen, vrolijke bloemenkralen, grappige figuurkralen of andere leuke ontwerpen, met deze kralen kunnen uw kinderen hun eigen unieke sieraden maken.

De kinderkralen zijn speciaal ontworpen met het oog op de behoeften van kinderen. Ze zijn gemakkelijk vast te houden en te rijgen, waardoor kinderen hun fijne motoriek kunnen ontwikkelen terwijl ze plezier hebben.

Op onze website kunt u eenvoudig de kinderkralen bestellen en uw kinderen laten stralen met hun zelfgemaakte sieraden. Stimuleer hun creativiteit en laat ze hun eigen stijl en persoonlijkheid uitdrukken.

Bij 't Kralenstulpje hechten we veel waarde aan kwaliteit. Onze kinderkralen zijn zorgvuldig geselecteerd. We willen ervoor zorgen dat uw kindeen met plezier en zonder zorgen kunnen genieten van het maken van sieraden.

Kinderen creatief bezig houden.

Kinderkralen zijn een geweldige manier om de creativiteit van kinderen te stimuleren. Toen u oud genoeg was, kreeg u misschien wel van uw oma een prachtig doosje met grote houten kinderkralen. U was vast dolgelukkig met deze kleurrijke set en maakte de mooiste creaties voor uzelf en uw vrienden. Tegenwoordig zijn er kinderkralen in allerlei vormen en materialen, waardoor de mogelijkheden nog groter zijn. Het is fantastisch om nu een creatief kind te zijn!

Maar ook voor volwassenen kunnen kinderkralen leuk zijn om te combineren met andere basismaterialen. Heeft u zelf bijvoorbeeld bloemenkralen gecombineerd met goud- en zilverkleurige kralen om armbandjes te maken waar u nog steeds complimenten over krijgt wanneer u ze draagt.

Kinderfeestje met kralen

Kinderfeestjes met kralen zijn ook erg leuk. Misschien vonden de kinderen van uw vriendin vroeger de feestjes thuis met spelletjes het allerleukst, en heeft u zelf ook mooie herinneringen aan die feestjes. Daar hoorde altijd een knutselactiviteit bij. Als u een zoon heeft die het leuk vindt of een creatieve dochter heeft, dan is het rijgen van kinderkralen een geweldige activiteit voor een feestje. U kunt een pakket samenstellen met verschillende vormen en kleuren kralen, alles in bakjes op tafel zetten en zorgen voor voldoende (elastisch) rijgdraad of veters, zodat iedereen zijn eigen sieraad kan maken. Als u ook nog letterkralen met de initialen van de kinderen klaarlegt, is succes gegarandeerd!

Het mooiste cadeau om te geven is een cadeau dat u zelf of uw kind heeft gemaakt. Maak bijvoorbeeld een gekleurd armbandje voor uw nichtje, een mooie kinderkralenketting voor oma of een enkelbandje in de favoriete kleuren van de beste vriendin van uw dochter. Verpak het cadeau in een mooi satijnen zakje of een gekleurd doosje dat u op onze website kunt vinden, en u maakt er een feestelijk cadeau van. Het is ook erg gezellig om samen met uw kind te knutselen en een moeder-kind-kinderkralenarmband te maken. Rijg om en om een kraal en gebruik dezelfde kleuren. Hoe bijzonder is het om dan allebei dezelfde armband te hebben.

Cadeautjes maken met kralen

Als docent is het elk jaar weer een uitdaging om iets leuks te bedenken voor Moederdag. Hangt de gekleurde kinderkralenketting die u ooit van uw zoon kreeg nog steeds te pronken in uw slaapkamer? Het was vast een cadeau voor het leven en een schot in de roos. Elke moeder wordt blij van een zelfgemaakt sieraad door haar kind.

U kunt ook een klassenactiviteit organiseren en aan het begin van het schooljaar samen een lange gekleurde ketting maken die de jarige mag dragen.

Gebruik kinderkralen om traktaties op te fleuren, zoals een kinderbedel om een traktatiezakje te versieren, een zakje met fruitkinderkralen als traktatie, of maak sleutelhangers voor de meesters en juffen met mooie grote kinderkralen eraan. Op onze website vindt u de benodigde basismaterialen hiervoor.

Het is belangrijk om te benadrukken dat, hoewel het soms ook om grote kinderkralen gaat, u uw kinderen nooit uit het oog mag verliezen en moet voorkomen dat ze de kralen inslikken. Het is zelfs beter om jonge kinderen nog niet met kralen te laten spelen. Houd er rekening mee dat `t Kralenstulpje niet aansprakelijk kan worden gesteld voor eventuele schade die hieruit kan voortvloeien.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss