Sorteer op
Sorteer op

Kinderkralen

Toen ik oud genoeg was kreeg ik van mijn oma een mooi doosje met daarin grote houten kinderkralen. Helemaal gelukkig was ik met deze gekleurde kinderkralen set. De mooiste creaties maakte ik voor mezelf en iedereen om me heen. Tegenwoordig zijn er kinderkralen in alle denkbare vormen en zijn er door de verschillende materialen zelfs nog meer mogelijkheden. Wat fijn om nu een creatief kind te zijn!

Maar ook voor volwassenen erg leuk om te combineren met andere basismaterialen. Ik heb zelf de bloemenkralen gecombineerd met goud- en zilverkralen en daarmee armbandjes gemaakt waar ik nog altijd complimenten over krijg als ik deze draag.

Kinderfeestje met kralen

Mijn vriendins kinderen vonden vroeger de kinderfeestjes met spelletjes thuis het allerleukst en ook ikzelf heb daar dierbare herinneringen aan.

Daarbij hoorde ook altijd een knutselactiviteit. Bij haar twee zoons hoefde ik niet met kinderkralen rijgen aan te komen, maar heb je een zoon die dat wel leuk vindt of een creatieve dochter, dan is dit zo leuk om op een feestje te doen. Stel zelf een kinder kralen pakket samen met verschillende vormen en kleuren kralen, zet alles in bakjes op tafel en zorg voor voldoende (elastisch) rijgdraad of veters en laat iedereen zijn eigen sieraad maken. Als je per kind ook nog letterkralen met de letters van zijn/haar naam gereed legt is succes gegarandeerd!

Cadeautjes maken met kralen

Het mooiste cadeau om iemand te geven is een cadeau dat jij of je kind zelf hebt gemaakt.

Een gekleurd armbandje voor je nichtje, een mooie kinder kralen ketting voor oma of een enkelbandje voor de bff van je dochter in haar lievelingskleuren. Verpak het dan ook nog in een mooi satijnen zakje of een gekleurd doosje die je bij de basismaterialen op onze website vindt, dan maak je er helemaal een feestelijk cadeau van. Ook erg gezellig om samen met je kind te knutselen en een moeder/kind kinder kralen armband te maken. Kies om en om een kraal en rijg dezelfde kleuren, hoe bijzonder om dan ieder dezelfde armband te hebben.
Schoolactiviteit, moederdag en traktaties met kralen

Als docent is het ieder jaar weer lastig wat leuks te bedenken voor Moederdag. De ketting met gekleurde kinderkralen die ik ooit van mijn zoon kreeg, hangt nog steeds in de slaapkamer te pronken, een cadeau voor het leven en een schot in de roos. Iedere moeder wordt blij van een zelfgemaakt sieraad door haar zoon of dochter.

Organiseer een klassenactiviteit en maak samen aan het begin van het schooljaar van kinderkralen mix een lange gekleurde ketting die je om mag hangen als je jarig bent.

Een kinderbedel om een traktatiezakje op te pimpen, een zakje fruit kinderkralen als traktatie of maak voor de meesters en juffen een sleutelhanger waaraan je een paar mooie grote kinderkralen hangt. Op de website vind je hiervoor de basismaterialen.
Aansprakelijkheid

Ook al zijn het grote kinderkralen, verlies uw kinderen nooit uit het oog en pas op voor inslikken! Het is zelfs beter om te jonge kinderen nog niet met kralen te laten spelen. `t Kralenstulpje kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade wat hieruit kan voortkomen.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss