Sorteer op
Sorteer op

Edelsteen splitkralen

Edelsteen splikralen

Wat zijn edelsteen splitkralen?

Edelsteen splitkralen zijn split kralen ook wel chips edelsteen kralen genoemd, die al een hele lange tijd veel door mensen gedragen worden in sieraden. Voornamelijk dragen mensen armbandjes met edelsteen split kralen. Split kralen zijn kralen die gemaakt zijn uit kleine stukjes edelsteen. Ze hebben een afmeting van drie millimeter tot ongeveer tien millimeter. Deze kleine stukjes zijn eigenlijk overblijfselen van grote stukken edelsteen die geslepen worden. Je zou het misschien niet meteen zeggen, maar met deze restjes kun je prachtige sieraden maken.

De uitstraling van de splitkralen is eigenlijk altijd onregelmatig, dus als u houdt van sieraden met een speelse uitstraling, dan raden we het u zeker aan om deze edelsteen kralen te kopen. U kunt met deze kralen hele mooie creaties maken plus dat split kralen in vergelijking met normale edelsteen kralen erg voordelig zijn.

In vergelijking met normale edelstenen hebben we ook enorm veel keuze uit de edelsteen splitkralen. Een paar splitkralen uit ons assortiment zijn:

– Yellow calcite nuggets

– Chips stone Amber

– Chips stone Aquamarine

– Chips stone Ametrine

– Natuursteen ruwe Amethyst Chips

– Streng Bergkristal nuggets

– Chips African Jade

– Tijgeroog blokjes

We hebben deze edelsteen splitkralen eigenlijk bijna altijd wel op voorraad, dus als u de splitkralen voor 12:00 besteld, worden ze dezelfde dag nog door ons ingepakt en verzonden, zodat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft.

Spiritualiteit en edelsteen splitkralen

Mocht u geïnteresseerd zijn in spiritualiteit, dan is het misschien goed om te weten dat de splitkralen net zo goed hun werking doen als normale edelstenen. Het is dus niet het geval dat deze edelstenen geen werking hebben, puur omdat het kleinere stukjes zijn. Het blijven natuurlijk gewoon kleine stukjes edelsteen.

Splitkralen zijn heel goed met van alles te combineren. Zo is het bijvoorbeeld leuk om de edelsteen split kralen te combineren met grotere kralen van dezelfde soort, maar er zijn natuurlijk nog veel meer opties dan alleen dat. Zo kunt u er ook voor kiezen om de edelsteen splitkralen te combineren met metalen buisjes en spacer kralen of met tussenzetsel kralen.

Geschreven door Jamila, stagiair vestigingsmanager groothandel.

 

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss