Sorteer op

Pink Ribbon bedels ❤️

Pink Ribbon is het symbool voor vrouwen met borstkanker. Ribbon is het Engelse woord voor Lint. Dus het gaat om een roze Lintje. Wij van ’t kralenstulpje hebben heel veel bedeltjes in dit thema. Ze zijn uitermate geschikt om sieraden te maken welke weer verkocht kunnen worden voor het goede doel. Of om te maken en te geven aan een dierbare vriendin met deze verschrikkelijke ziekte. Er zijn heel veel klanten van ’t Kralenstulpje die sieraden maken voor Pink Ribbon en deze verkopen op markten braderieën en beurzen. Een gedeelte van de opbrengst of de opbrengst in zijn geheel gaat dan naar Pink Ribbon. Een super mooi initiatief. Zo bent je leuk met je hobby bezig en steun je ook nog een super goed doel! Om ook een steentje bij te dragen heeft ’t Kralenstulpje de bedeltjes extra voordeling geprijsd.

Wij doneren zelf rechtstreeks geld aan door ons uitgezochte goede doelen, waaronder KWF Kankerbestijding , Kika Stichting Kinderkanker , stichting Kuwa Pink Ribbon en diverse stichtingen voor dierenbelangen. ❤️

Pink Ribbon bedels aandacht voor borstkanker

Pink Ribbon staat bekend om het steunen van vrouwen met borstkanker. Ook ik, als eigenaresse van 't Kralenstulpje heb te maken gehad met deze verschrikkelijke ziekte, welliswaar geen borstkanker, maar een andere vorm. Gelukkig veel minder ernstig, huidkanker. Maar het is toch het idee. Ik kreeg de diagnose vlak nadat mijn moeder was overleden. En dat is hoe dan ook een klap in je gezicht, zoiets komt snoeihard aan. Ik heb geen gevoelige huid, ik word gewoon bruin, hoezo krijg ik dan huidkanker? Gelukkig ben ik goed behandeld, maar het is weer terug gekomen op dezelfde plaats. Weer ben ik behandeld. Het blijft altijd een zorgen kindje en je moet het in de gaten blijven houden. Daarom zijn er ook Ribbon bedels. Bedels voor mensen met alle soorten kanker. Voor mensen die een steuntje in de rug verdienen, een vorm van troost, een gevoel dat er iemand aan ze denkt.

Pink Ribbon bedeltjes steuntje in de rug

De neutrale ribbon bedels zijn bedoeld als steuntje in de rug voor alle mensen die met kanker te maken hebben gehad. Geef een leuke bedel aan een ketting of armband cadeau of plak er eentje op een mooi kaartje die u verstuurd per post of plak het op een kaartje of hang het aan een touwtje aan een bos bloemen. U doet iemand met kanker hier een heel groot plezier mee, en deze bedeltjes kosten bijna niets! Een paar cent, maar wat kunt u hier een goed gevoel mee geven! Uw dierbaren zullen u hier dankbaar voor zijn, een kleine blijk van medeleven kan heel veel postieve emoties geven! ❤️

Pink ribbon, ook wel het roze lint genoemd, is een symbool dat internationaal wordt gebruikt om betrokkenheid bij borstkanker uit te drukken. Achter deze bedel zit voor iedereen een ander verhaal en een andere betekenis. Wilt u op een bijzondere manier aandacht vragen voor borstkanker? Maak een bijzonder sieraad met een mooie pink ribbon bedel.

Maak sieraden met Pink Ribbon bedels voor borstkanker bewustzijn

Bij 't Kralenstulpje zetten we ons graag in voor belangrijke doelen, zoals het steunen van de strijd tegen borstkanker. U kunt helpen door sieraden te maken met Pink Ribbon bedels. Elk sieraad dat u maakt, helpt om meer mensen bewust te maken van borstkanker.

Waarom Pink Ribbon?

Pink Ribbon helpt om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor borstkankeronderzoek. 

1. Kies uw Bedels: Kies uit onze mooie Pink Ribbon bedels voor uw sieraden.
   
2. Maak uw Sieraden: Gebruik de bedels om iets moois te maken, zoals armbanden of kettingen.

3. Deel uw Creaties: Draag uw sieraden of geef ze cadeau. Zo vertelt u anderen over borstkanker en het belang van onderzoek.

Help mee in de strijd tegen borstkanker door zelf sieraden te maken met Pink Ribbon bedels. Uw handgemaakte sieraden kunnen echt een verschil maken. Begin vandaag nog en draag bij aan een mooie toekomst!

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss