Sorteer op
Sorteer op

Bohemian bedels en hangers

Onze bohemian hangers, zijn super populair! Daarom hebben we nog een aantal nieuwe designs toegevoegd. Bohemian hangers kunt u als eye-catcher aan een ketting hangen. Ook kunt u ze verwerken als oorbellen of als tussenstuk aan een armband. U kunt de hangers in bohemian style onder andere leuk combineren met facet kralen, houten kralen, glaskralen, natuursteen kralen en rocailles.

Bohemian bedels zijn heel erg mooi gedetailleerd en komt voor in verschillende patronen en kleuren. Dit houdt ook vaak in dat elk patroon een andere betekenis heeft.

Bohemian sieraden maken

Tegenwoordig kennen mensen dit woord van het bekende liedje Bohemian Rhapsody van de bekende Britse band Queen. Echter, heeft dit woord ook een andere betekenis. De naam Bohemian komt oorspronkelijk weg uit de Franse taal.  In het Frans betekent het woord Bohémien. De mensen die in het westelijke deel van Tsjechië wonen in het plaatsje Bohemen heten de bewoners ook Bohémien.

Bohemian staat voor een eindeloze cyclus van leven en kracht. Deze worden samen verenigd als iets sterks. Daarnaast is Bohemian niet alleen een spiritueel geloof, maar is het ook een levensstijl. Deze stijl houdt in dat de persoon voornamelijk aan het dromen is. Ze geloven voornamelijk dat als je de wereld volledig wilt begrijpen dat je er 100 procent van moet genieten en alles in je moet opnemen. Vooral ook genieten van de natuur en wat zij allemaal te bieden heeft. Deze mensen lopen vaak op blote voeten, dragen de Bohemian sieraden en de passende dekens. Vaak zijn deze mensen ook vegetarisch en geloven ze dat alles een feest is. Ze hebben dan ook vrijwel geen regels en vieren ze elke gelegenheid.

Ze vinden optimisme het alle belangrijkst dat er is. De kracht van de natuur is een belangrijk aspect voor ze. Het gevolg hiervan is dat de mensen een positief welzijn hebben. De mensen zijn ook in het bijzonder ook behoorlijk creatief. Ze maken namelijk prachtige kleurrijke schilderijen, kunstbeelden en voornamelijk sieraden. Ze willen graag door hun artistieke eigenschappen laten zien waarvoor zij staan en hoe ze leven. De reden hiervoor is, omdat ze de buitenwereld willen laten zien dat het meer is dan een geloof.

Bedeltjes in Bohemian Style.

Wij verkopen de Bohemian bedeltjes in verschillende kleuren, voormaten en met verschillende details. Zo kunt u zich op meerdere manieren uitspreken. Wilt u een subtiel sieraad maken of een meer uitgesproken sieraad. De verschillende bedeltjes hebben voor de mensen ook allemaal een andere symbolische betekenis. Zoals de Metalen zilveren tand is een product dat uit de natuur komt. Natuur producten is bijna net zo belangrijk voor de mensen als de natuur zelf. Alles moet ook natuur vriendelijk geproduceerd worden indien mogelijk.

Geschreven door Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss