Sorteer op

Vervoer bedels

Zoekt u een leuke bedel van een auto, trein, bus of van een fiets? Misschien zoekt u een bedel van een motor of van een tractor? Bij 't Kralenstulpje hebben we allerlei leuke bedeltjes voor wat betreft diverse vervoersmiddelen. Hang ze aan een leuke kaart of maak er een leuk sieraad van, een sleutelhanger of een tashanger, succes verzekerd!

We maken er iedere dag gebruik van, het vervoer. U kunt uzelf vervoeren met de fiets, de auto, het vliegtuig, de bus, een boot, noem het maar op. Tegenwoordig zijn er zo ontzettend veel manieren waarop u van plaat naar plaats kunt komen. Mijn favoriet is toch echt de auto, want fietsen is echt niet mijn ding en al helemaal niet met het "super mooie" weer in Nederland.

En de overvolle bussen en treinen tegenwoordig zijn ook niet erg fijn, maar als ik in de bus of trein zit ben ik allang blij dat ik niet hoef te fietsen. In de zomer heerlijk op de boot is ook zeker geen last. Nu hebben wij ook hele leuke bedels in de vorm van allerlei verschillende voertuigen, zo hebben wij motoren, fietsen, vliegtuigen, auto’s en boten.

Bedeltjes in verschillende metaal kleuren

Deze bedeltjes verschillen van kleur, de een is zilver en de ander is goudkleur, dus voor ieder wat. Het zijn bedeltjes die makkelijk te bevestigen zijn aan een sieraad. Een heel leuk idee is natuurlijk om een bedeltje van een fiets aan uw fietssleutel te maken, zo weet u dat het uw sleutel is en zult u de sleutels minder snel kwijtraken. Ditzelfde idee kunt u ook doen met uw autosleutels natuurlijk. We hebben allerlei soorten fietsen, zo hebben wij een oma fiets, een race fiets en een hele oude fiets met een supergroot voorwiel en een klein achterwiel, dit bedeltje is 18m × 17 mm en is zilver van kleur. Ook hebben wij een scooter bedeltje, deze is iets kleiner, namelijk 14 mm, 18 mm en is ook zilver. De bedels hebben allemaal een oogje aan de bovenkant waar u een draad doorheen kunt rijgen. Voor de sleutelhangers verkopen wij ook sleutelhandelingen op onze webshop.

Zelf sieraden maken met bedeltjes!

Bent u nu helemaal van Halloween of pompoenen, dan hebben wij ook een grappig bedeltje in het antiek zilver van een koets in de vorm van een pompoen, dit bedeltje is 13 mm × 13 mm × 5 mm. De bedels die ik net heb opgenoemd zijn allemaal plat, maar het Tibetaans zilveren bedeltje van een auto is wel 3D. De bedels kunt u voor een mooie prijs shoppen op onze website, en vind u het maken van sieraden nu zo leuk, dan hebben wij ook nog heel veel andere bedels en kralen te koop. Neem vooral een kijkje op onze webshop en wees creatief met het maken van sieraden.

Geschreven door Bente van Vondel Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss