Sorteer op
Sorteer op

Bedels droogbloemen en schelpen     

In deze schitterende hangers met glas zitten kleine droogbloemetje en of schelpjes! Hier wordt u toch ook vrolijk van? Wij van 't Kralenstulpje zeer zeker wel! Deze leuke bedels zijn goed te combineren met jasseron ketting of ball chain ketting

Bedels droogbloemen

Gedroogde bloemen hangers 

De mooie droogbloemen bedels en natuurbedels zijn heel goed te dragen in zowel de zomer als in de winter, zo bllijft u altijd dichtbij de natuur. Combineer deze leuke bedels met andere bloemen en planten bedels of met dierenbedeltjes.

Natuurbedels met schelpen en bloemen

Deze bedeltjes met schelpen en droogbloemen zijn ook heel goed te combineren met andere schelpen bedeltjes!

Voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan uw sieraden met onze prachtige bedels met droogbloemen en schelpen! Deze schitterende hangers met glas bevatten kleine droogbloemetjes en/of schelpjes, waardoor ze een unieke en vrolijke uitstraling hebben. Wij van 't Kralenstulpje worden er zeker ook blij van!

Deze bedels zijn perfect te combineren met een jasseron ketting of ball chain ketting, waardoor u uw eigen unieke sieraden kunt maken. De gedroogde bloemen bedels zijn geschikt voor zowel de zomer als de winter, zodat u altijd dicht bij de natuur kunt blijven. Combineer deze mooie bedels met andere bloemen- en plantenbedels of met schattige dierenbedeltjes voor een speelse uitstraling.

De natuurbedels met schelpen en droogbloemen kunnen ook prachtig gecombineerd worden met andere schelpenbedeltjes! Laat uw creativiteit de vrije loop en maak zelf unieke sieraden! 

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss