Sorteer op
Sorteer op

Macramé slot kralen

Dit zijn onderdelen van DQ metaal en 925 sterling zilver. Er passen twee draden door en doordat de binnenzijde van rubber is, blijven de draden goed op zijn plek. Je kunt de kralen gebruiken als stopper en er bijvoorbeeld een bedeltje tussen hangen, deze blijft dan goed op zijn plaats. Je kunt de kraal ook als sluiting gebruiken. Aan de uiteinden van het draad plaats je kralenkapjes. Bij het uittrekken houdt de kraal het eindkapje tegen. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en natuurlijk allemaal nikkelvrij.

Slotje voor Macramé

Macramé sieraden zijn helemaal hip op dit moment! Er zijn verschillende patroontjes te vinden voor het knopen van sieraden zoals armbandjes, je kunt er eenvoudig leuke bedeltjes aan bevestigen. De kralen hebben een rubberen binnenkern, waardoor ze niet verschuiven!

Marcamé sieraden maken

Bij Kralenstulpje.nl hebben we verschillende kleuren en maten Macramé koord, maar waxkoord en satijnkoord is ook uitermate geschiklt hiervoor!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss