Sorteer op

Engelenroeper aan ketting

Een Engelenroeper aan een ketting is niet alleen een sieraad, maar ook een symbool van verbinding en bescherming. Deze prachtige hanger, met een resonant klankbolletje binnenin, dient als een zachte roep naar uw beschermengel, waarbij elke beweging een fijn, rustgevend geluid produceert. Het idee is dat dit zachte gerinkel de aanwezigheid van uw beschermengel oproept, u een gevoel van veiligheid en comfort biedend, waar u ook gaat.

De ketting hangt vaak op borsthoogte, maar kan ook langer gedragen worden, zodat het klankbolletje bij zwangere vrouwen lieflijk tegen de buik rust. Dit biedt niet alleen de moeder een gevoel van rust, maar deel het ook met het ongeboren kind, versterkend de unieke band tussen moeder en kind al voor de geboorte.

De Engelenroeper kettingen komen in verschillende ontwerpen en maten, waardoor u de perfecte stijl kunt vinden die bij uw persoonlijke smaak past. U kunt de kleur van het klankbolletje kiezen op basis van de betekenis die het voor u heeft, of simpelweg omdat het mooi past bij uw outfit. Of u nu kiest voor een subtiele tint of een levendige kleur, elke keuze voegt een persoonlijke toets toe aan uw sieraad.

Betekenis Engelenroeper

Men zegt dat wanneer een klankbolletje zachtjes begint te rinkelen, u in contact staat met uw beschermengel. Maar naast dit gegeven is het gewoon een prachtig sieraad om te dragen!
Het dragen van een Engelenroeper aan een ketting is een mooie manier om te herinneren aan de liefde en bescherming die altijd om ons heen is, zelfs als we die niet kunnen zien. Het is een prachtig cadeau voor uzelf of voor iemand speciaal in uw leven die wel wat extra bescherming of liefde kan gebruiken. Elke keer als u het zachte getinkel hoort, wordt u herinnerd aan de krachtige band die u heeft met uw beschermengel, en aan de liefde die u omringt, elke dag opnieuw.

Klankbolletjes Engelen roeper

Deze Engelenroepers zijn zonder klankbolletjes, deze kunt u uitkiezen op kleur en betekenis. We hebben ze in de maten 16mm t/m 20mm. 

Engelbewaarder

Heeft u wel eens dat gevoel dat er iemand is die over u waakt? Veel mensen geloven dat dit onze engelbewaarder is. Bij 't Kralenstulpje hebben we een speciaal sieraad dat u kan helpen om dichter bij uw engelbewaarder te komen: de engelen roeper.

Een engelen roeper is een klein sieraad dat een zacht geluid maakt als het beweegt. Dit geluid is een teken van de nabijheid van uw engelbewaarder. Het herinnert ons eraan dat we steun en liefde om ons heen hebben, zelfs als we die niet kunnen zien.

Als u een engelen roeper draagt, voelt u zich misschien rustiger en veiliger. Het is alsof de engelen roeper zegt: "Je bent niet alleen. Ik ben hier om je te helpen en te beschermen." Dit kan heel fijn zijn in tijden dat u een beetje extra steun nodig heeft.

Bij 't Kralenstulpje willen we het voor iedereen mogelijk maken om dit speciale gevoel te ervaren. Daarom hebben we verschillende engelen roepers in onze collectie. U kunt er eentje kiezen die past bij wat u mooi vindt en die u herinnert aan de goede dingen om u heen.

Het dragen van een engelen roeper is een mooie manier om elke dag even stil te staan bij de positieve energie en liefde in uw leven. Wij nodigen u uit om onze collectie te bekijken en zelf te voelen hoe speciaal een engelen roeper kan zijn.

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss