Sorteer op
Sorteer op

Telefoonkoordjes of telefoonhanger

Telefoonkoordjes

Wat zijn ze toch handig die leuke telefoonkoordjes, vooral die leuke zelfgemaakte telefoonkoordjes met kralen! Het leuke van telefoonkoordjes zelf maken is dat niemand anders precies dezelfde heeft, je hebt dus een uniek telefoon koordje. Tegenwoordig worden heel veel telefoonkoorden gemaakt met katsuki kralen, rocailes en polymeer kralen, ook wel fimo kralen genoemd.

Telefoonkoordjes kralen

Je kunt hele leuke koorden maken met Jasseron ketting, dat verkopen we in verschillende kleuren. Maar het is ook gewoon leuk om kralen te rijgen op rijgdraad.

Telefoonkoordjes maken

Het is absoluut niet moeilijk om zelf telefoonkoordjes te maken. We hebben hier een leuk voorbeeld van een telefoonkoordje staan!

Kralen combineren voor een stijlvolle telefoonhanger is een leuke manier om je telefoonkoorden uniek te maken. Je kunt kiezen uit verschillende kralenkeuzes en stijlen. Kies bijvoorbeeld voor glazen kralen in verschillende kleuren of druppelvormige kralen, die een subtiele luxe uitstraling geven. Je kunt ook kiezen voor kralen met een print of een patroon, of juist voor kleurrijke metalen kralen. Door verschillende kralenstijlen te combineren, creëer je een persoonlijke telefoonhanger die perfect bij jou past.

Hier staan de basis materialen om zelf zelfkoordjes te maken.

Telefoonkoordjes kopen

Wij hebben ze ook kant en klaar te koop, lekker snel en makkelijk en zeker niet te duur. Zoek je nog een leuk niet te duur cadeautje voor een vriendin? Een telefoonkoordje is altijd leuk om te geven en of te krijgen.

Sieraden telefoonkoordjes

Het zijn gewoon echte mooie sieraden, onze telefoonkoorden. Altijd je telefoon letterlijk en figuurlijk bij de hand!

Telefoonkoorden maken is een eenvoudig en betaalbaar alternatief voor het bestellen van telefoonkoorden. Maar waarom zou u telefoonkoorden willen bestellen? Door een telefoonkoord te bestellen kunt u er zeker van zijn dat je een professioneel uitziende accessoire krijgt die bij uw stijl past. Het bestellen van een telefoonkoord geeft u ook de mogelijkheid om een telefoonhanger te kiezen die precies past bij uw persoonlijke smaak. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en designs, waardoor u de perfecte telefoonkoord voor uzelf kunt vinden.

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss