Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Schelp bedels ~ bedel schelp ~ schelpen bedeltjes

Deze prachtige schelpen bedels zijn mooi te gebruiken voor u zelfgemaakte zomerse sieraden! Ze staan prachtig aan een enkelbandje, armbanden of Bohemian kettingen, lekker in de Ibiza stijl! Zon, zand, zee en strand, daar horen schelpen bij! Altijd een zomerse look bij je dragen? Draag de zomer met je mee met onze unieke schelpen bedels! Draag bijvoorbeeld een enkelbandje met sprankelende kaurischelpen óf kies voor een armbandje met een kleurrijke mix met schelpenhangertjes. We hebben een groot assortiment aan schelpen bedels in zilver én goud. Bekijk hieronder ons unieke aanbod.

Schelp bedeltjes

Kauri schelp bedels ~ schelpen bedels

't Kralenstulpje verkoopt onder de rubriek kralen ook hele leuke Kauri schelp kralen in leuke pastel kleurjes maar ook prachtige schelp kralen van metaal!

Dromenvangers met kauri schelpjes en schelpenhangertjes

In combinatie met veertjes ook heel mooi te gebruiken voor dromenvangers of om je leuke tas mee op te pimpen! heel veel succes! 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss