Sorteer op

Floating charms

Dit zijn hele kleine bedeltjes welke in een medaillon passen. Floating Charms komen voor als verschillende soorten bedeltjes. U kunt zelf ook een Floating Charms & Memory Locket samen stellen. U kunt er zelf voor kiezen of u er een foto in wilt hebben of een ander bedeltje.

Verschillende soorten medaillons

De medaillons zijn er in verschillende materialen. Vaak bestaan ze uit RVS/Edelstaal, omdat deze soorten staal niet verkleuren. Bij metaal is de kans op verkleuring veel groter. De verkleuring heeft niet alleen te maken met water, maar ook met het contact met de huid en het materiaal. De afwerking van RVS en Edelstaal is uitermate beter. Daarnaast is het ook beter voor de huid om Edelstaal te dragen en al helemaal als u make up of parfum draagt.

Floating Locket

Hoe leuk is het om een armbandje of ketting persoonlijk te maken door een speciale herinnering aan te hebben. U kunt ervoor kiezen of allemaal kleine fotootjes in het medaillon te laten verwerken of om het te laten graveren.

Edelmetaal & RVS bedels

Een paar bekende edelmetalen zijn 925 zilver, goud en platina. RVS is goed bestand tegen verkleuringen en oxidatie. Zilver kan verkleuren maar is met een zilverpoetsdoekje weer glanzend te krijgen.

Op onze website is de medaillon ook te verkrijgen en ook deze is gemaakt van RVS. Daarnaast verkopen wij ook andere bedeltjes zoals muzieknootjes, klavertjes vier, hartjes, maantjes en nog veel meer. Als u opzoek bent naar een bedeltje met een tekst erin zoals Faith of Familie die hebben wij ook verkrijgbaar op de website. Naast deze leuke figuurtjes hebben wij ook bloemen in het assortiment die we ook in verschillende kleuren hebben.

Naast dat wij zo’n enorm groot diversiteit hebben in deze bedeltjes houdt dit ook in dat ervoor iedereen wel iets leuks tussen zit. Naast dat u een persoonlijk medaillon kunt maken, kunt u daarnaast ook nog leuke bedeltjes toevoegen of een bijpassende armbandje of ketting.

Geschreven door Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss