Overname van Picobellobeads

Lieve lezers,

Zoals jullie misschien wel weten heeft Tanja in de zomer van 2018 een ongeluk gehad en heeft ze haar beide enkels gebroken en alle enkelbanden compleet gescheurd. Hierdoor heeft ze moeten revalideren maar er is helaas geen verbetering meer voor haar te verwachten. Gezien haar pijnklachten kan ze dit werk jammer genoeg niet meer doen.
Ik volgde Tanja in al deze jaren en ik ben blij en trots dat ze mij het vertrouwen heeft gegeven om haar “kindje” verder groot te brengen.

Picobello beads versus 't Kralenstulpje

Ik hoop dat ik deze winkel naar ieders tevredenheid mag voorzetten. Alle artikelen zijn inmiddels overgezet naar de website van 't Kralenstulpje en de website van Picobellobeads gaat binnenkort definitief uit de lucht.

Ik ben sinds 2010 eigenaresse van www.kralenstulpje.nl en ik heb al jaren lang ervaring met kralen en het maken van sieraden.
Ik ben begonnen vanuit hobby. Ik maakte als klein meisje op de lagere school al sieraden van onderdelen die mijn vader gebruikte om TV’s te repareren.
Deze verkocht ik dan op de lagere school voor een gulden. Van deze zakcentjes kocht ik dan weer materialen om oorbellen te maken. Maar dit was wel lastig, want zoveel hobby winkels waren er 40 jaar geleden nog niet 😉
Ik ben helemaal verzot op het maken van sieraden en elke dag heb ik het gevoel dat ik in een snoepwinkel werk, ik word nog steeds elke dag blij van alle kralen, bedels en onderdelen om sieraden te maken.

Wat ik het mooiste vind aan mijn werk is dat ik mag leveren aan gelijk gestemden, mensen met de zelfde passie, dezelfde hobby, sieraden maken. Het klantencontact vind ik heel erg fijn, bijzonder leuk vind ik het wanneer klanten voorbeelden en foto’s opsturen van de sieraden die ze maken!

Ik stort me nu dan ook vol overgave op onze mooie kralen webwinkel mét de artikelen van Picobellobeads en ik hoop er net als Tanja iets moois van te kunnen maken.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss