Sorteer op

Vlinder bedels

Vlinder bedels

Hier word je toch helemaal blij van, van deze vrolijke gevleugelde vlinder bedels vol symboliek! De vlinder is een prachtig insect en heel veel mensen voelen zich verbonden met dit mooie wezentje. Vandaar dat de vlinder bedeltjes van 't Kralenstulpje ook letterlijk de deur uit vliegen!

Bedel vlinder

Met deze leuke bedels maak je oorbellen of een bedelarmband maar ze zijn ook ontzettend leuk om te verwerken aan een sleutelhanger! Wie wil zich niet zo vrij en zo mooi voelen als een vlinder?

Vleugel bedels

Naast vlinder bedeltjes hebben we ook vleugel bedeltjes, deze staan in de rubriek engelen bedels. 

Onderstaande tekst is geschreven door Jorieke, Stagiaire international business studies.

Wat is er leuker dan een vrolijk en toch een betekenisvolle armbandje, ketting, ring of hangertje te hebben. U kunt het ook als een leuk cadeautje geven. In dit stukje ga ik u vertellen waar de vlinder symbool voor staat en wat voor assortiment wij hebben.

Vlinder en symboliek

De vlinder heeft verschillende betekenissen en horen bij verschillende momenten in het leven. Ze staan voor een nieuw begin. Vlinders worden daarom, ook veel gebruikt bij een nieuwe geboorte en bij uitvaarten. Toch hebben ze voor andere culturen de kracht van geluk, vrijheid en vooral de liefde.

De boodschap van de vlinder is de transformatie die je in het leven kan doorstaan. Ook staan ze voor creativiteit en voor de harmonie in het leven. Het doel hierachter zit als u dit allemaal volgt dan gaat u een bijzonder transformatie door in het leven.

Spiritueel betekent de vlinder dat alles wat de geest/ziel ziet. Eigenlijk houdt dit in hoe staat u in het leven. Als een vlinder in uw dromen voortkomt houdt het in dat u aan het transformeren bent. Echter, kan het ook betekenen dat u aan een nieuwe levensfase aan het beginnen bent.

De kleuren van de vlinder hebben ook een betekenis. De blauwe vlinder heeft als betekenis het leven. Dit houdt in dat op het moment dat u iets verliest of wanneer u juist een nieuw pad bewandelt, dat u zelf degene bent die het moeten willen doen.

Bedeltjes van vlindertjes

Elk vlinder bedeltje die wij u aanbieden is anders. Dit houdt in dat de keuze groot is en dus ook keuze voor iedereen. Elk bedeltje heeft een ander patroon soms zelfs een heel ander figuur. Het ene bedeltje is  gedetailleerd en de andere juist het originele structuur. Een enorm voordeel is dat aan elke bedeltje een oogje zit. Hierdoor kunt er heel makkelijk een heel mooi armbandje van maken. Als u iets anders ervan wilt maken kan dat natuurlijk ook!

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss