Sorteer op

Wisselhangers voor kralen

In deze pagina ga ik u vertellen over de wisselhangers voor kralen. Met de wisselhangers kunt u bedeltjes maken die u weer kunt bevestigen aan dat gene waar u maar wilt. Bijvoorbeeld voor aan een oorbellen ringetje of aan een armband. U kunt ook een hangertje maken voor aan uw pen of sleutelbos. Een bekender voorbeeld het sieraden merk Pandora, deze bedels maakt ook aan de hand van wisselhangers als bedelhangertjes.

De wisselhanger

Deze wisselhangers zijn bedoelt om kralen er op te rijgen. Echter, heb je ook wisselhangers waar u bedels of zwaardere dingen aan kunt hangen. U kunt bijvoorbeeld met Miyuki Rocailles een kleuren combinatie maken en daar een patroon van maken en die op de wisselhanger rijgen. U kunt op deze manier ook oorbelletjes maken. u kiest een ringetje uit en een wisselhanger. Daarna rijgt u de kralen op de wisselhanger en buigt u die een beetje. Op het laats bevestigd u de hanger aan de het oorbel ringetje en heeft u uw eigen oorbel gemaakt.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de wisselhanger aan uw tas, schoen of als sleutelhanger te gebruiken. Als u hem aan kleren of schoenen wilt bevestigen dan heeft u ook een schuif ringetje nodig. Ik snap dat u uw schoenen een extraatje zou willen geven door er een leuke set aan kleuren aan toe te voegen. Het is bijvoorbeeld heel erg leuk om dat te doen bij witte of zwarte schoenen. Hierdoor komen de kleuren van de kralen meer tot uiting. U zou er eventueel ook een klein bedeltje aan kunnen rijgen als die niet te zwaar is.

We hebben zoals u gezien heeft verschillende soorten wisselhangers. U kunt ervoor kiezen of u een langere wisselhanger wilt of een kortere. De kortere wordt vaak gebruikt voor het maken van oorbellen of een klein bedeltje te bevestigen aan een ander sieraad.

Dit is ook leuk om als cadeau te geven, maar ook leuk om samen te doen met iemand. U kunt er dan ook voor kiezen om het in elkaar gezette creatie te geven, maar als de gene aan wie u dit geeft ook het leuk vind om creatief te zijn kunt u ook de samengestelde producten geven. Ik wens u veel plezier met het maken van uw eigen creatie en deel dit met ons als u wilt. Daarnaast wens ik u ook veel plezier met het dragen en geven van uw eigen unieke creaties.

Geschreven door Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss