Sorteer op
Sorteer op

Boekenleggers zelf maken

Maak zelf leuke boekenleggers!

Boekenleggers zelf maken

Misschien bent u wel een echte boekenwurm. Het is natuurlijk altijd maar weer de vraag waar u bent gebleven in uw boek.

Nu is het natuurlijk een idee om de bladzijde waar u bent gebleven dubbel te vouwen, maar dit is misschien wel een beetje zonde van het boek. En al helemaal als het niet uw boek is. Het lenen van boeken bij de bibliotheek is natuurlijk erg vanzelfsprekend, en iedereen in Nederland kan dit gratis doen.

Hoe maak ik een boekenlegger?

Nu kennen we allemaal wel de boekenleggers welke gemaakt zijn van papier, helaas gaan deze niet zo lang mee, en kan deze er zo tussenuit vallen. Nu is het ook erg irritant als u bezig bent met het lezen en samenvatten van een boek dat het boek niet open wil blijven liggen. Op dit moment werken de boekenleggers van papier al helemaal niet. Dus hebben wij een oplossing hiervoor. U zult ze veel minder snel kwijtraken en ze werken ook nog een veel beter.

Zo hebben wij voor de echte boekenlezers allerlei verschillende boekenleggers gemaakt van metaal. Zo hebben wij ze in verschillende maten, dus ook voor de mensen die houden van minimalistische dingen hebben wij een keuze. Maar ook hebben wij ze in veel verschillende patronen. Denk bijvoorbeeld aan een boekenlegger in de vorm van een veer. Onze boekenleggers kunt u zelf oppimpen met kwastjes, kraaltjes en bedeltjes leuk personaliseren, deze boekenleggers, ze hebben een oogje aan de bovenkant.

Ook leuk om samen een boekenlegger te maken tijdens een workshop sieraden maken!

Kijk hier voor losse kwastjes!

Geschreven door Bente van Vondel, Stagiaire International Business Studies

 


 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss