Sorteer op

Elastiek met stofcoating

Bijna iedereen ter wereld kent elastiek. Het wordt door u op zoveel verschillende manieren gebruikt. Het is een uiterst handig voorwerp. De uitvinder van het elastiekje is Stephen Perry. En kunt u het geloven als ik u vertel dat rubberen elastiekjes al sinds 1845 worden gebruikt? Het is eigenlijk absurd dat we ze tot op de dag van vandaag bijna dagelijks gebruiken. U herkent het wel, bijna elke maand moet u weer nieuwe elastiekjes kopen, want u hebt geen idee waar u ze gelaten heeft. Of de een na de ander gaat kapot, omdat het elastiekje nog een keer om een staart moest passen. En net wanneer u nieuwe elastiekjes hebt gekocht, houdt u uw tas de volgende dag ondersteboven en wat valt eruit? Juist ja, bijna alle verloren elastiekjes. Maar de volgende dag zijn ze allemaal weer verdwenen. Elastiek bestaat in allerlei soorten, maten en kleuren.

Iets wat bijna iedereen ter wereld ook wel doet of gebruikt, is het rijgen van kralen. Op de basisschool begint u met het maken van kettingen met grote houten kralen en een stuk draad. U kunt ze gemakkelijk weer uit elkaar halen, zodat kinderen er jarenlang plezier van hebben. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten draden waarop u kralen kunt rijgen, variërend van eenvoudig touw tot ijzerdraad. Maar hoe leuk is het om een dichte armband te maken die u gemakkelijk kunt omdoen, omdat u de kralen hebt geregen op een stuk elastisch draad?

Met elastiek met een stofcoating kunt u verschillende soorten sieraden maken.

Hier zijn enkele ideeën:

  1. Armbanden: U kunt armbanden maken met het elastiek. Kies verschillende kleuren en patronen van het elastiek om unieke armbanden te maken. U kunt verschillende technieken gebruiken, zoals vlechten, knopen of het maken van eenvoudige rekbare armbanden.
  2. Haaraccessoires: Gebruik het elastiek met stofcoating om haaraccessoires te maken, zoals haarelastiekjes, haarbanden of scrunchies. Snijd het elastiek op de gewenste lengte en naai de uiteinden aan elkaar om een lus te vormen. Voeg eventueel extra decoraties toe, zoals strikjes of kralen, om ze op te fleuren.
  3. Kettingen: Hoewel elastiek normaal gesproken niet wordt gebruikt voor kettingen, kunt u experimenteren met het maken van eenvoudige en lichte kettingen met elastiek en stofcoating. U kunt bijvoorbeeld kleine stoffen bloemen, kralen of andere bedels aan het elastiek bevestigen om een mooie en unieke ketting te creëren.
  4. Enkelbandjes: Gebruik het elastiek om enkelbandjes te maken. Snijd het elastiek op maat zodat het comfortabel om de enkel past en naai de uiteinden aan elkaar. Versier het enkelbandje met kleine stoffen bloemen, kraaltjes of bedeltjes voor een zomerse look.
  5. Sleutelhangers: Maak leuke en kleurrijke sleutelhangers met het elastiek. Knip het elastiek op de gewenste lengte en knoop de uiteinden aan elkaar om een lus te vormen. Voeg bedeltjes, lintjes, kralen of andere decoraties toe aan het elastiek om uw sleutelhanger op te fleuren.

Dit zijn slechts enkele ideeën om u op weg te helpen. U kunt creatief zijn en uw eigen ontwerpen bedenken door verschillende technieken en materialen te combineren. Veel plezier met het maken van uw sieraden!

Bij 't Kralenstulpje verkopen we allerlei verschillende kleuren en maten elastiek met een stofcoating.

Denk bijvoorbeeld aan zwart en wit, maar vergeet ook zeker niet de vrolijkere kleuren zoals geel en rood. Onze elastieken koorden zijn van uitstekende kwaliteit en zullen dus minder snel breken dan normaal elastiek zonder een stoffen laagje. U kent het vast wel, draad dat makkelijk in de knoop raakt, maar dat is niet het geval met elastiek met een stofcoating. Neem zeker een kijkje in onze webshop. Voor het rijgen van kralen heeft u uiteraard ook kralen nodig. Gelukkig hebben wij een uitgebreid assortiment kralen in onze webshop. Ga dus lekker creatief aan de slag en maak de meest fantastische dingen. Draag uw zelfgemaakte sieraden met trots. Ik wens u veel plezier met het maken van sieraden!

Groetjes Bente, Stagiaire International business studies.

 

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss