Sorteer op
 • c.a. 50 cm Stitched elastisch lint Ibiza Black
  c.a. 50 cm Stitched elastisch lint Ibiza Black

  c.a. 50 cm Stitched elastisch lint Ibiza BlackBij 't Kralenstulpje hebben we het perfecte elastische lint voor uw creatieve projecten: het Stitched Elastisch Lint in Ibiza Zwart. Met een lengte van ongeveer 50 cm biedt dit lint…

  € 1,50
 • c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm panter Brown
  c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm panter Brown

  c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm panter BrownDeze verscheidende soorten en stylen elastiek zijn perfect te gebruiken als rijgmateriaal!
  Maak dus de mooiste en meest comfortabele armbanden en kettingen met ons uitgebreid…

  € 0,99
 • c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm Black-white
  c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm Black-white

  c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm Black-whiteDeze verscheidende soorten en stylen elastiek zijn perfect te gebruiken als rijgmateriaal!
  Maak dus de mooiste en meest comfortabele armbanden en kettingen met ons uitgebreid…

  € 0,99
 • c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm Gold
  c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm Gold

  c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm GoldZoek je nog leuke schuivers voor op dit lint? Klik hier!

  Deze verscheidende soorten en stylen elastiek zijn perfect te gebruiken als rijgmateriaal!
  Maak dus de mooiste en meest…

  € 0,99
 • c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm Hazel natural brown
  c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm Hazel natural brown

  c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm Hazel natural brownDeze verscheidende soorten en stylen elastiek zijn perfect te gebruiken als rijgmateriaal!
  Maak dus de mooiste en meest comfortabele armbanden en kettingen met ons uitgebreid…

  € 0,99
 • c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm Anthracite grey
  c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm Anthracite grey

  c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm Anthracite greyDeze verscheidende soorten en stylen elastiek zijn perfect te gebruiken als rijgmateriaal!
  Maak dus de mooiste en meest comfortabele armbanden en kettingen met ons uitgebreid…

  € 0,99
 • c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm Black
  c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm Black

  c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm BlackDeze verscheidende soorten en stylen elastiek zijn perfect te gebruiken als rijgmateriaal!
  Maak dus de mooiste en meest comfortabele armbanden en kettingen met ons uitgebreid assortiment…

  € 0,99
 • c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm Dark blue
  c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm Dark blue

  c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm Dark blueDeze verscheidende soorten en stylen elastiek zijn perfect te gebruiken als rijgmateriaal!
  Maak dus de mooiste en meest comfortabele armbanden en kettingen met ons uitgebreid…

  € 0,99
 • c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm Fuchsia pink
  c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm Fuchsia pink

  c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm Fuchsia pinkDeze verscheidende soorten en stylen elastiek zijn perfect te gebruiken als rijgmateriaal!
  Maak dus de mooiste en meest comfortabele armbanden en kettingen met ons uitgebreid…

  € 0,99
 • c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm Light rose
  c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm Light rose

  c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm Light roseDeze verscheidende soorten en stylen elastiek zijn perfect te gebruiken als rijgmateriaal!
  Maak dus de mooiste en meest comfortabele armbanden en kettingen met ons uitgebreid…

  € 0,99
 • c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm Velvet purple
  c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm Velvet purple

  c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm Velvet purpleZoek je nog leuke schuivers voor op dit lint? Klik hier!

  Deze verscheidende soorten en stylen elastiek zijn perfect te gebruiken als rijgmateriaal!
  Maak dus de mooiste en meest…

  € 0,99
 • c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm White
  c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm White

  c.a. 50 cm Elastisch lint Ibiza 25mm WhiteDeze verscheidende soorten en stylen elastiek zijn perfect te gebruiken als rijgmateriaal!
  Maak dus de mooiste en meest comfortabele armbanden en kettingen met ons uitgebreid assortiment…

  € 0,99
 • 1 meter Ibiza Lint Elastisch 30 mm Donker Bruin
  1 meter Ibiza Lint Elastisch 30 mm Donker Bruin

  1 meter Ibiza Lint Elastisch 30 mm Donker BruinZoek je nog leuke schuivers voor op dit lint? Klik hier!

  € 1,99

Elastisch lint Ibiza

Bij het horen van Ibiza denk ik meteen aan de zon, de zee en de gezellige sfeer. Hetgeen wat wij Nederlanders het meest missen, is het mooie weer, en dat betekent ook dat we de zon erg missen. In de winter en herfst proberen we dan ook elk beetje zonlicht mee te pakken dat er is. Op vakantie gaan is voor de meeste mensen pure luxe, even ontsnappen aan de grijze lucht die je elke ochtend ziet. Veel mensen hebben de neiging om hun humeur van de dag te laten afhangen van het weer. Klagen over het weer is in Nederland een dagelijkse bezigheid, het lijkt bijna onmogelijk om het iedereen naar de zin te maken. Zonder dat mensen het beseffen, kleden ze zich vaak naar het weer, en ik hoor u denken, dat is toch logisch.

Vrolijke kleuren lint om sieraden te maken

Nou, ik bedoel meer de kleuren die je draagt. In de winter dragen we vaak donkere en sombere kleuren, maar waarom eigenlijk? Ook levendigere en warmere kleuren zijn leuk om te dragen en te zien. Als iemand op kantoor een felgekleurd pak draagt op een sombere dag, maakt dat mij toch wel blij. Hetzelfde geldt voor leuke patronen, zoals luipaardprint of zebraprint. Hoe leuk is het ook als iemand die patronen terug laat komen in de outfit, bijvoorbeeld met armbanden. Misschien is het niet altijd even gemakkelijk te vinden, dus ga lekker zelf aan de slag en maak sieraden die uw wereld wat vrolijker maken.

Elastisch lint biedt talloze mogelijkheden voor creatieve projecten.

Hier zijn verschillende dingen die je kunt doen met elastisch lint:

 1. Haaraccessoires: Elastisch lint is perfect voor het maken van haaraccessoires zoals haarbanden, strikjes, en haarstrikjes. Je kunt het lint in verschillende breedtes en kleuren gebruiken om unieke en stijlvolle haaraccessoires te creëren.

 2. Armbanden: Elastisch lint kan worden gebruikt om eenvoudige en comfortabele armbanden te maken. Je kunt het lint op maat knippen en de uiteinden aan elkaar vastmaken om een lus te vormen. Voeg decoratieve elementen zoals kralen, bedels of stoffen bloemen toe om de armband te versieren.

 3. Enkelbandjes: Net als armbanden kun je met elastisch lint ook leuke enkelbandjes maken. Meet de juiste lengte voor je enkel, knoop de uiteinden aan elkaar en versier het lint met kleine bedels, schelpen of kwastjes.

 4. Cadeauverpakking: Gebruik elastisch lint om cadeaus op een mooie en speelse manier in te pakken. Je kunt het lint rondom de doos wikkelen en vastmaken met een decoratieve strik. Het elastische karakter van het lint zorgt ervoor dat het goed blijft zitten.

 5. Decoratieve accenten: Elastisch lint kan worden gebruikt om decoratieve accenten toe te voegen aan verschillende objecten. Je kunt het lint bijvoorbeeld rondom bloemenvazen binden, stoelhoezen versieren, of gebruiken om servetten bij elkaar te houden op feestjes.

 6. Kledingdecoratie: Elastisch lint kan worden gebruikt om kledingstukken te versieren. Je kunt het bijvoorbeeld toevoegen aan de taille van een jurk of rok voor een verfijnd detail, of het lint gebruiken als schouderbandjes op tops of jurken.

 7. Handwerkprojecten: Elastisch lint is handig voor verschillende handwerkprojecten, zoals het maken van poppenkleding, het versieren van scrapbookpagina's, het maken van sleutelhangers en nog veel meer. De elasticiteit van het lint maakt het flexibel en gemakkelijk te gebruiken in verschillende toepassingen.

Met elastisch lint zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt experimenteren met verschillende technieken, patronen en decoratieve elementen om unieke en persoonlijke creaties te maken. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van het werken met elastisch lint!

In onze webshop verkopen wij elastisch lint met patronen zoals luipaard- en zebraprint. We hebben ook effen kleuren beschikbaar. Rijg een paar leuke letterkralen op de ronde linten met bijvoorbeeld uw naam of een vrolijke quote. Deze armbanden zijn ook leuk om uit te delen op kantoor wanneer u jarig bent of bij andere speciale gelegenheden. Het maken van deze eenvoudige armbanden is ook een leuke activiteit op kinderfeestjes. Laat die jonge gezichtjes lekker creatief bezig zijn. Neem dus zeker een kijkje in onze webshop, want we verkopen niet alleen deze fantastische linten, maar ook verschillende soorten letterkralen. Laat uw creativiteit de vrije loop en ik wens u veel plezier bij deze leuke en niet al te moeilijke uitdaging.

 

Groetjes Bente, Stagiaire International business studies.

 

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss