Sorteer op

Oorbellen Creolen maken, gouden creolen met bedels

Creolen met Glaskralen

Let op: uit hygiënisch oogpunt kunnen oorbellen creolen niet retour.

Bij creolen oorbellen denk ik zelf direct aan gouden ringetjes. Persoonlijk vind ik het heel mooi om gouden oorbellen te dragen. Hoe leuk is het om gouden oorbellen te dragen die u zelf kunt versieren met kralen en bedeltjes. Met behulp van de tools op onze website kunt u heel makkelijk de onderdelen van setje oorbellen kiezen en maken. Persoonlijk vind ik het zelf heel leuk om mijn eigen sieraden te maken, omdat je dan helemaal zelf bedenkt wat je graag wilt en welke kleuren je wilt gebruiken.
Op de website hebben we verschillende opties. We verkopen namelijk verschillende kleuren dat is handig, want dan hoeft u geen rekening te houden met het kiezen van de kleuren die bij elk outfit passen. Als u meerdere setjes heeft in meerdere kleuren dan is alleen nog een kwestie van kiezen welke oorbellen wilt u bij welke outfit dragen.

Samen oorbellen maken

Oorbellen kunnen verschillende dingen uitstralen, dit is ook afhankelijk van hoeveel gaatje u heeft en waar. Persoonlijk vind ik dat knopjes en ringetjes iets degelijks uitstralen en bijvoorbeeld een hangertje iets stoerder lijkt. Dit is ook afhankelijk van wat voor soort hangertje of ringetje dat u draagt. Hoe leuk is het dan dat u zelf een hele set kunt maken en de uiterlijk ervan kan kiezen.
Dit is ook heel erg leuk om te doen met een groep vriendinnen lekker kletsen en samen sieraden maken. Voor een kinderfeestje is dat ook een super idee. Stelt u zich voor dat uw dochter samen met haar beste vriendinnetjes leuke sieraden maken die ter herinnering aan die dag staan en aan hun vriendschap die ook een hoop herinneringen met zich mee brengt. Dat ze samen later terug kijken naar die dag en leuke momenten door middel van een simpel paar oorbellen.

Ik hoop dat u het leuk vond om hierover te lezen en wat u kunt met creolen oorbellen. Daarnaast wens ik u veel plezier met het maken van uw oorbellen en de mogelijke herinneringen die het met u mee zal brengen. Als u nog vragen heeft over de oorbellen en welke formaat hangers of bedeltjes u het beste voor bepaalde maten kunt gebruiken neem dan gerust per mail contact met ons op. Wij zullen u dan met plezier helpen en informeren.


Groetjes Jorieke, stagiaire International Business Studies

Wat zijn creolen?

Creolen, ook wel hoop oorbellen genoemd zijn oorringen, ze zijn er zowel groot als klein. U kunt ze als basis dragen maar U kunt er ook leuke bedels en kralen aan hangen.

Creolen zijn een van de meest populaire soorten oorbellen. Ze worden ook wel hoop oorbellen genoemd. Creolen kunnen in verschillende formaten worden gedragen, van klein tot groot. Ze kunnen als basis worden gedragen, maar kunnen ook worden versierd met leuke bedels en kralen. Creolen zijn een goede optie als je een stijlvolle look wilt creëren, omdat ze een subtiele look geven aan elke outfit. Of je nu gaat voor een casual of meer formele look, creolen zijn een perfecte aanvulling op je oorbellencollectie.

Hoe maak ik zelf oorbellen van creolen?

Zelf oorbellen maken is helemaal niet moeilijk!

Gebruik hiervoor nietstiftjes kleine metalen kraaltjes druppel glaskralen en eventueel zoetwaterpareltjes

Bedeltjes voor oorbellen

Natuurlijk kunt u er ook leuke kleine bedeltjes aan hangen. Denk erom dat het niet te zwaar gaat worden.

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss