Sorteer op

Sjaal hangers of sjaal bedels

Via deze pagina ga ik het hebben over de sjaalhangers of bedels voor sjaals. Op onze website verkopen we verschillende soorten en maten van de hangers. We hebben bijvoorbeeld een engel hanger, een uil hanger, een vlinder hanger, een zonnebloem hanger, een zwaan hanger, met harten en andere edelstenen.

De hangers worden gebruikt of kunnen gebruikt worden om kledingstukken mee op te fleuren. Persoonlijk vind ik het heel erg leuk om iets extra’s toe te voegen aan mijn kleding. Dit is ook heel erg leuk om aan tassen te maken.

Bails hangers voor een sjaal

Sommige hangers zijn heel gemakkelijk te gebruiken van accessoires zoals tassen en de andere zijn juist weer heel makkelijk te bevestigen aan een sjaal.

Symbolie in sjaal hangers

Een uil staat symbool voor de nacht en de dood. Dit is, omdat hij een nachtdier is en sommige religies hierbij een bepaald idee hebben. Zij geloven namelijk dat hij de duisternis lief heeft.

Een zonnebloem staat symbool voor de liefde en de zon. Ook gelooft men dat hij ervoor zorgt dat u zich als persoon zich beter voelt. Als u een zonnebloem krijgt betekent dat hij voor een lang leven vol met kracht zou moeten zorgen.

Een zwaan stond in de oudheid symbool voor de nobele zuiverheid. Daarnaast staat hij ook symbool voor de vrouwelijke gratie en haar sierlijke bewegingen.  

Op basis van deze betekenissen kunt u er ook voor kiezen welke hanger wilt u aan uw kledingstuk of accessoire hebben. Sommige mensen vinden het lastig om een keuze te maken in welke figuur of afbeelding ze willen dragen.

Ik hoop u hierbij geholpen te hebben met wat u kunt kiezen voor een sjaalhanger. Als er nog vragen zijn of als u graag nog wat meer informatie wilt over het product of over de betekenissen van de figuren neem dan gerust per mail contact met ons op. Wij helpen u met alle liefde en helpen u met het maken van uw kiezen. Voor nu veel plezier met het dragen van uw unieke sjaal.

Groetjes Jorieke, stagiaire International Business Studies

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss