Basis ronde acryl kralen

Ronde acryl kralen

 

Basis ronde acryl kraal

Op deze pagina wil ik u graag meer vertellen over onze basis acryl kralen. Bij 't Kralenstulpje verkopen we deze kralen in verschillende maten en kleuren, zodat u niet alleen kleurencombinaties kunt maken, maar ook kunt spelen met de grootte van de kralen.

Laten we beginnen met de basis ronde acryl kraal. Zoals u op onze website heeft kunnen zien, bieden we kralen aan in maten variërend van 6 mm tot 12 mm. We hebben ook enkele kralen beschikbaar in de maten 14 mm, 15 mm en 15,5 mm, die perfect zijn als u bijvoorbeeld een ketting wilt maken.

Als we naar de andere maten van de acryl kralen kijken, dan zijn dit de basis kralen. Dit betekent dat ze een effen kleur hebben. Het voordeel hiervan is dat effen kleuren gemakkelijk te combineren zijn met verschillende kledingstukken. Zoals ik eerder al noemde, kunt u ook een sieraad maken met kralen in verschillende maten.

Persoonlijk vind ik het mooi om te combineren met kralen van 6 mm en 8 mm. Daarnaast zou ik twee pastelkleuren kiezen die goed bij elkaar passen. Om een extra detail toe te voegen, kunt u ervoor kiezen om een klein gouden bedeltje eraan toe te voegen. Natuurlijk is dit voor iedereen anders en heeft iedereen een eigen idee over hoe ze graag hun sieraden willen maken en dragen.

Doordat wij zoveel kleuren kralen aanbieden, kunt u er ook voor kiezen om samen met uw kinderen, kleinkinderen, nichtjes, enzovoort een regenboogsieraad te maken. Hoe leuk is het om dit samen te doen of op een kinderfeestje. De kinderen kunnen samen de kleuren uitkiezen. Zo hebben ze een leuke dag en hebben ze iets tastbaars om hen te herinneren aan de leuke tijd met elkaar.

Daarnaast kunt u deze kralen ook leuk als cadeau geven. Er zijn meerdere mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om het sieraad zelf te maken, maar u kunt natuurlijk ook alle benodigdheden uitzoeken en dit als cadeau geven. Zo kan de ontvanger zelf haar eigen sieraad maken en haar eigen details toevoegen.

Ik hoop dat deze pagina u heeft geïnspireerd en meer ideeën heeft gegeven over wat u kunt doen met deze kralen en hoe ze gecombineerd kunnen worden. Tot slot wens ik u veel plezier met het maken van uw eigen creatie en als u wilt, deel het met ons!

Geschreven door Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss