Basis ronde acryl kralen

Ronde acryl kralen

In deze pagina ga ik u vertellen over de basis acryl kralen. We verkopen deze in verschillende maten en kleuren op deze manier kunt u niet alleen een kleuren combinatie maken, maar ook een combinatie op basis van de grootte van de kraal.

Basis ronde acryl kraal

Zoals u op de website heeft gezien verkopen we de kraal van 6mm tot en met 12 mm. ook verkopen we een aantal in de 14mm, 15mm en 15,5 mm. dit zou u kunnen gebruiken voor een ketting als u dat leuk vindt.

Terug naar de andere maten van de acryl kraal. Dit zijn echter wel de basis kralen. Dat houdt in dat de kraal een effen kleur heeft. dit heeft zeker een voordeel, omdat effen kleuren makkelijk te combineren valt met kledingstukken. Zoals ik net ook al zei kunt u ook een sieraad maken met verschillende soorten maten.

Persoonlijk vind ik het mooi om te combineren met de zes en acht mm. Daarnaast zou ik twee pastel kleuren kiezen die bij elkaar passen. Om een extra detail toe te voegen zou ik er voor kiezen om er een klein gouden bedeltje aan toe te voegen. Dit is voor iedereen natuurlijk anders en heeft ieder een andere idee bij hoe zij hun sieraden graag willen maken en ze het willen dragen.

Doordat wij u zoveel kleuren aanbieden kunt er ook voor kiezen om samen met uw kinderen, kleinkinderen, nichtje enzovoort een regenboog sieraad te maken. Hoe leuk is het om dit samen te doen of op een kinderfeestje. De vriendinnetjes kunnen met elkaar de kleuren uitkiezen. Zo hebben zij een leuke dag en hebben zo iets fysieks wat ze kan herinneren naar de leuke dag met de meisjes.

Ook kunt u dit leuk cadeau geven. Er zijn meerdere mogelijkheden u kunt er voor kiezen om het sieraad zelf te maken, maar u kunt natuurlijk ook alles uitzoeken en alle benodigdheden en dit cadeau geven. Dan kan de gene zelf haar eigen sieraad maken en haar eigen details toe voegen.

Na het lezen van de pagina hoop ik altijd dat ik u inspiratie heb kunnen geven en meer idee over wat u kunt met deze kralen en hoe ze te combineren vallen. Als laatst wens ik u heel veel plezier met het maken van uw eigen creatie en als u wilt deel die met ons!

Geschreven door Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

Onze acrylkralen zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en gemakkelijk te verwerken. Onze collectie bestaat uit een grote diversiteit aan kleuren, maten en vormen, perfect voor het maken van sieraden of decoratie. Bezoek onze website voor meer informatie en bestel uw acrylkralen vandaag nog bij 'T Kralenstulpje.

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss