Flatback steentjes kristal

 💎✨ Bekijk onze collectie flatback kristallen steentjes! Deze schitterende steentjes zijn plat aan de achterkant en gemaakt van hoogwaardig kristal. Ze zijn perfect voor het toevoegen van glans, sprankeling en een vleugje luxe aan uw sieraden, kledingstukken, accessoires en ambachtelijke projecten. Let op: deze steentjes moeten worden gelijmd met speciale strass lijm.

Onze flatback kristallen steentjes zijn speciaal ontworpen om te worden bevestigd met speciale strass lijm. Deze lijm is specifiek samengesteld om een sterke hechting te bieden zonder de achterkant van de steentjes aan te tasten. Dit zorgt ervoor dat de steentjes stevig op hun plaats blijven zitten, zelfs bij dagelijks gebruik.

Bij het werken met flatback kristallen steentjes raden we ten zeerste aan om strass lijm te gebruiken, omdat andere lijmsoorten de achterkant van de steentjes kunnen beschadigen of oplossen. De speciale strass lijm zorgt ervoor dat de steentjes veilig en duurzaam bevestigd worden, waardoor uw ontwerpen lang meegaan.

Platte steentjes van kristal

Onze collectie omvat een breed scala aan maten, vormen en kleuren van flatback kristallen steentjes. Hierdoor kunt u uw ontwerpen naar wens aanpassen en unieke creaties maken die uw persoonlijke stijl weerspiegelen. Of u nu op zoek bent naar subtiele accenten of opvallende sprankeling, wij hebben de perfecte steentjes voor uw projecten.

Onze platte kristallen steentjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren. Ze zijn ontworpen om gemakkelijk te worden bevestigd op verschillende materialen, zoals stof, leer, kunststof, metaal en meer. Dankzij hun platte achterkant kunnen ze eenvoudig worden vastgelijmd.

Onthoud dat het gebruik van de juiste lijm cruciaal is bij het werken met flatback kristallen steentjes. Kies altijd voor speciale strass lijm om de beste resultaten te krijgen en ervoor te zorgen dat uw steentjes veilig en stevig bevestigd zijn. 💎✨

"Een hobby is de brandstof die passie voedt."

 

 

Blijf op de Hoogte!

Blijf op de Hoogte!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss