Flatback steentjes kristal

Bekijk onze collectie flatback kristallen steentjes! Deze schitterende steentjes zijn plat aan de achterkant en gemaakt van hoogwaardig kristal. Ze zijn perfect voor het toevoegen van glans, sprankeling en een vleugje luxe aan uw sieraden, kledingstukken, accessoires en ambachtelijke projecten. Let op: deze steentjes moeten worden gelijmd met speciale strass lijm.

Onze flatback kristallen steentjes zijn speciaal ontworpen om te worden bevestigd met speciale strass lijm. Deze lijm is specifiek samengesteld om een sterke hechting te bieden zonder de achterkant van de steentjes aan te tasten. Dit zorgt ervoor dat de steentjes stevig op hun plaats blijven zitten, zelfs bij dagelijks gebruik.

Bij het werken met flatback kristallen steentjes raden we ten zeerste aan om strass lijm te gebruiken, omdat andere lijmsoorten de achterkant van de steentjes kunnen beschadigen of oplossen. De speciale strass lijm zorgt ervoor dat de steentjes veilig en duurzaam bevestigd worden, waardoor uw ontwerpen lang meegaan.

Platte steentjes van kristal

Onze collectie omvat een breed scala aan maten, vormen en kleuren van flatback kristallen steentjes. Hierdoor kunt u uw ontwerpen naar wens aanpassen en unieke creaties maken die uw persoonlijke stijl weerspiegelen. Of u nu op zoek bent naar subtiele accenten of opvallende sprankeling, wij hebben de perfecte steentjes voor uw projecten.

Onze platte kristallen steentjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren. Ze zijn ontworpen om gemakkelijk te worden bevestigd op verschillende materialen, zoals stof, leer, kunststof, metaal en meer. Dankzij hun platte achterkant kunnen ze eenvoudig worden vastgelijmd.

Onthoud dat het gebruik van de juiste lijm cruciaal is bij het werken met flatback kristallen steentjes. Kies altijd voor speciale strass lijm om de beste resultaten te krijgen en ervoor te zorgen dat uw steentjes veilig en stevig bevestigd zijn. 

De beste lijm voor similisteentjes en strass steentjes

Voor het bevestigen van Similisteentjes en strass steentjes, vooral voor ornamenten die niet groter zijn dan 5mm, is strasslijm de beste keuze. Deze lijm biedt niet alleen een sterke hechting, maar zorgt er ook voor dat het onderste laagje van de steentjes niet oplost. Met strasslijm kunt u er zeker van zijn dat uw kleine ornamenten prachtig en duurzaam bevestigd zijn, zonder risico op beschadiging.

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

"Een hobby is de brandstof die passie voedt."

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss