Sorteer op

Munt bedels

Munt bedels

 

U kent het vast wel en heeft het misschien thuis liggen of zelfs altijd bij u in uw portemonnee: contant geld, en met name munten. Munten bestaan al sinds een lange tijd terug. Zo'n 500 jaar voor Christus werden de eerste munten gemaakt in India. Dit waren platte stukjes zilver met allemaal een verschillende vorm waarop verschillende patronen of stempels werden gedrukt. Denk bijvoorbeeld aan een motiefje met een plant of dier.

Bedeltjes in de vorm van een muntje

Munten symboliseren rijkdom, welvaart en overvloed. Op onze webshop verkopen we vele verschillende bedeltjes in de vorm van een munt. U kunt denken aan bedeltjes in de vorm van een 10 cent munt, maar ook aan een wat oudere 5 cent munt. We hebben niet alleen bedels die u aan een ketting kunt hangen, maar ook tussenstukjes in de vorm van een munt.

De Chinese geluksmunt bedel

De Chinese geluksmunt, misschien heeft u er al eens van gehoord of misschien ook niet. De Chinese geluksmunt staat ook symbool voor rijkdom, welvaart en overvloed. Chinese geluksmunten worden aan een rood lint bevestigd. Dit lint dient als een kanaal voor vuurenergie, waardoor de energie goed kan doorstromen. Er wordt gezegd dat de kracht van de munten voortkomt uit de verschillende figuren en symbolen die in de geluksmunten zijn verwerkt. Het uitgesneden vierkant in het midden brengt de kracht van de aarde over, terwijl de ronde vorm van de munten symbool staat voor de bescherming van de lucht. Er wordt geloofd dat deze beide vormen de verbinding tussen hemel en aarde in stand houden.

Ook wij verkopen mooie bedeltjes van Chinese geluksmunten. Of u nu iemand veel geluk in zijn leven wenst of zelf iets nodig heeft om af en toe wat meer geluk te hebben, maak dan een mooi sieraad met een van de Chinese geluksmunten uit onze webshop. We verkopen ze in diverse maten en met verschillende patronen. We hebben nog veel meer mooie bedels te koop in de vorm van een munt, niet alleen in de vorm van geld, maar ook gewoon mooie ronde bedeltjes met een patroon erin. Kies uit een grote verscheidenheid aan soorten en maak uzelf of iemand anders blij. Ga lekker creatief aan de slag, want zelf sieraden maken is geschikt voor jong en oud, handig en minder handig. Koop ook alle benodigdheden in onze webshop en dan wens ik u heel veel plezier.

Geschreven door Bente van Vondel Stagiaire International Business Studies

Munt Bedels: Het Tijdloze Sieraadonderdeel voor Uw Unieke Creaties bij 't Kralenstulpje

Bedels hebben altijd al een bijzondere aantrekkingskracht gehad. Ze zijn meer dan alleen sieraden onderdelen; ze kunnen ook persoonlijke betekenissen en herinneringen bevatten. En wat is er nu veelzijdiger dan munt bedels? Deze prachtige stukjes kunst zijn perfect voor het toevoegen van een elegante flair aan uw zelfgemaakte sieraden.

Wat zijn Munt Bedeltjes?

Munt bedeltjes zijn ronde bedeltjes die vaak zijn versierd met prachtige ontwerpen, symbolen of letters. Ze kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn, zoals zilver, goud, of zelfs edelsteen kralen. Het mooie van munt bedels is dat ze zowel klassiek als modern kunnen zijn, afhankelijk van het ontwerp en het materiaal.

Munt bedels zijn ongelooflijk veelzijdig. Ze kunnen worden gebruikt in armbandjes, kettingen, en zelfs in oorbellen. Ze passen goed bij andere soorten kralen zoals glaskralen of kleine kraaltjes, maar zijn ook op zichzelf al een blikvanger.

Eén van de leuke aspecten van het werken met munt bedels is de mogelijkheid om te combineren en te variëren. Voeg bijvoorbeeld een munt bedel toe aan een armband gemaakt van edelsteen kralen voor een luxueuze uitstraling. Of combineer verschillende munt bedels aan een enkele ketting voor een uniek en persoonlijk sieraad.

Bedankt voor het kiezen van 't Kralenstulpje voor uw sieraden onderdelen en kralen. We hopen dat u veel plezier beleeft aan het maken van uw eigen unieke sieraden!

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss