Sorteer op
Sorteer op

Munt bedels

U kent het wel en heeft het vast thuis liggen of zelfs altijd mee in uw portemonnee, contant geld en met name de munten.

Munten bestaan al sinds een hele tijd terug. Zo'n 500 jaar voor Christus werden de eerste munten gemaakt in India, dit waren platte stukjes zilver met allemaal een verschillende vorm waarop verschillende patronen of stempels op werden gedrukt, denk bijvoorbeeld aan een motiefje met een plant of dier.

Bedeltjes in de vorm van een muntje

De munten symboliseren rijkdom, welvaart en ook overvloed. Wij verkopen op onze webshop vele verschillende bedeltjes in de vorm van een munt. U kunt denken aan bedeltje in de vorm van 10 cent maar ook aan een wat oudere 5 cent. Ook hebben wij niet alleen bedels die u kunt hangen aan een ketting, maar ook hebben wij tussenstukjes in de vorm van een munt.

De Chinese geluksmunt bedel

De Chinese geluksmunt, misschien heeft u er ooit van gehoord of nog niet. De Chinese geluksmunt staat ook symbool voor rijkdom, welvaart en overvloed. De Chinese geluksmunten worden aan een rood lint bevestigd, dit lint dient als een kanaal van vuurenergie waardoor de energie goed kan doorstromen. Er wordt gezegd dat de kracht uit de munten bestaat doordat de verschillende figuren en symbolen die in de geluksmunten zitten verwerkt. Het uitgesneden vierkant in het midden brengt kracht van de aarde, daarin tegen staat de ronde vorm van de munten symbool voor de bescherming van de lucht. Er word geloofd dat deze beide vormen de verbinding tussen hemel en aarde staande houden.

Ook wij verkopen mooie bedeltjes van een Chinese geluksmunt. Wenst u nu iemand veel geluk in zijn leven of heeft u zelf iets nodig om af en toe nog wat meer gelukt te hebben. Maak dan een mooi sieraad met een van de Chinese geluksmunten van onze webshop. We verkopen ze in diverse maten en ook met velen soorten patronen. Wij hebben nog veel meer mooie bedels te koop in vorm van een munt, zo ook niet in de vorm van geld maar gewoon een mooi rond bedeltje met een patroon erin. Kies uit super veel verschillende soorten en maak uzelf er blij mee of iemand ander. Ga lekker creatief bezig, want zelf sieraden maken is voor jong en oud, handig en onhandig. Koop ook alle benodigdheden op onze webshop en dan wens ik u heel veel plezier.

Geschreven door Bente van Vondel Stagiaire International Business Studies

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss