Diamond coated glaskralen

Via deze pagina wil ik u graag meer vertellen over de hippe diamond coated glaskralen. Deze prachtige kralen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hebben een bijzondere diamond coating waardoor de kleur van de kralen nog mooier uitkomt.

De diamond coated glaskralen hebben een elegante uitstraling en kunnen goed gecombineerd worden met elkaar. Ze zijn ook erg leuk om te combineren met gouden sieraden vanwege hun chique uitstraling. Een goudkleurig sieraad maakt de kralen net iets meer af dan een zilveren sieraad, maar ook een zilveren sieraad past goed bij deze kralen. Het is helemaal afhankelijk van uw persoonlijke smaak en wat u het mooist vindt staan.

Kwaliteits kralen

De kralen van diamond coated glas zijn van goede kwaliteit. Het gebruik van glas zorgt voor stevigheid en ze hebben een mooie glans. Het is echter belangrijk om te weten dat deze kralen ook wat kwetsbaar kunnen zijn vanwege het glas. Ze worden vaak gebruikt om oorbellen en andere sieraden te maken waarbij de kraal het belangrijkste onderdeel is.

Sieraden maken met glaskralen

Zelf heb ik ook met deze kralen gewerkt en prachtige sieraden gemaakt. Ik vind het persoonlijk het mooist om een set sieraden te dragen met deze kralen, bestaande uit oorbellen, een armbandje en een ketting. Ik heb drie oorgaatjes en een helix, dus ik heb passende oorbellen gemaakt. Elk setje van twee of één oorbel was net even anders, zodat het niet te eentonig werd. Voor de armbanden en kettingen heb ik verschillende maten kralen gebruikt om een patroon te creëren met dezelfde kleur en soort kraal, zodat de diamond coated glaskraal het belangrijkste onderdeel van de sieraden blijft. Bij de oorbellen heb ik gekozen voor één formaat, omdat ik vond dat een te grote variatie in grootte het sieraad te groot en massaal zou maken. Dit is echter helemaal afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Het kan ook zijn dat u het juist mooi vindt om een grotere en opvallendere set oorbellen te dragen.

Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier meer te lezen over de diamond coated glaskralen. Als u nog vragen heeft over de kralen, welke materialen u kunt gebruiken of hoe u ze het beste kunt combineren, kunt u altijd per e-mail contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

Ik wens u veel plezier bij het maken van uw eigen sieraad en ik hoop dat u er mooie momenten mee kunt beleven!

Groetjes Jorieke, stagiaire International Business Studies

"Creativiteit is de kracht die onze wereld transformeert."

 

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

â€ïžđŸŒž Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. đŸŒŒđŸŽ
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss