Superleuke armbandenset zelf maken

Met de prachtige materialen van het Kralenstulpje heb ik deze keer een superleuke armbandenset gemaakt. Het is een set van vier armbandjes. Gemaakt met verschillende soorten materialen. De polymeer kralen kleuren erg mooi met de verschillende keramiek en stenen kralen. Gecombineerd met geel koper is het een leuke boho set geworden.

KRALEN MATERIALEN DIE HIER GEBRUIKT ZIJN:

AAN DE SLAG:

ARMBANDJES RIJGEN OP GECOAT STAALDRAAD

Dit armbandje is geregen op gecoat metaaldraad. De olifantenkraal in het midden, dan de polymeer kralen, tussenzetsels en een paar van de 6mm witte kralen. Bij de gewenste lengte bevestig je aan beide kanten met behulp van knijpkraaltjes een kalotje. Nu alleen nog een slotje eraan.

Deze armband is op dezelfde manier gemaakt als het vorige armbandje. Nu met de platte bronzen kraal in het midden. Hier gekozen voor meer wit in de armband.

In een handomdraai maak je deze armband. Rijg naar wens wat kralen op een kettelstift. Bevestig deze kettelstift een beide kanten aan een stuk jasseron. Nu alleen nog een slotje eraan.

Deze armband is gemaakt met de 8mm kralen. Ik heb ervoor gekozen om ze op elastiek (1mml te rijgen. Maak een goede knoop in het elastiek, doe een druppel lijm op de knoop en verstop de knoop in een kraal (hier zit hij in de boeddha kraal).

Heel veel plezier met het maken van jouw armbandenset.

Groetjes Anjes Hermans

Terug naar Tutorials

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss