Sorteer op
    1 - 120 van 121 resultaten
  • 1
  • 2

Liefde bedels of Liefde bedeltjes

Hoe leuk is het om de liefde die u voor iemand heeft te kunnen vertalen in armbandje, ketting of hangertje. Op deze pagina gaat u er vanalles over lezen. Daarnaast ga ik het ook hebben over wat verschillende bedeltjes kunnen betekenen. Ook ga ik het over ons assortiment hebben en wat u ermee kunt maken. Heel veel plezier met het lezen van deze pagina en ik hoop dat het u inspiratie geeft.

Bedeltjes over de liefde

Tegenwoordig wordt liefde steeds vaker geassocieerd met betrekking tot een relatie. Echter, kunt u ook voor dingen een liefde hebben. Zoals voor uw hobby, maar u kunt ook liefde hebben voor uw huisdieren of andere dieren. Liefde heeft niet alleen maar te maken met verliefdheid maar ook van 'houden van' .

De liefde bedeltjes

Zoals u hier boven ook al kunt lezen kunt u voor verschillende personen en dingen liefde hebben en dit kunt u op verschillende manier uiten. Bijvoorbeeld door een sieraad voor u man/vriend/kinderen enzovoort te maken. Daarvoor kunt u de bedeltjes 'made with love' of 'i love you' gebruiken. Echter hebben wij ook bedels waar 'i love my dog' opstaat. Hiermee kunt u een prachtige bedel armband maken voor u zelf of voor iemand anders die van honden houdt. Dit bedeltje komt ook in verschillende kleuren voor. Deze verkopen wij ook met 'i love my cat'. Dus voor iemand die meer van katten houdt of van alletwee kunt u een heel leuk en kleurvolle sieraad maken.

Ons assortiment liefde bedeltjes

Naast deze leuke bedeltjes hebben wij nog veel meer diverse bedeltjes. Deze hebben we ook allemaal in verschillende metaal kleuren. We hebben onder andere nog een hartje bedel met duiven erop. Deze kan heel erg leuk zijn voor aan een armbandje. Ook hebben we bedeltjes met de teksten 'you & me' en 'secret love'. Deze bedeltjes zijn wat directe gericht op iemand en ook wat persoonlijke. Op de manier kunt u verschillende soorten sieraden maken. een sieraad die een directe persoonlijke betekenis heeft of één die iets meer algemener is, maar toch een belangrijke boodschap met zich mee brengt.

Heel veel plezier met het maken van uw eigen uniek sieraad. Waarin een mooie betekenisvolle boodschap in staat. Hoe leuk is het om samen met iemand die uw dierbaar is samen een sieraad te maken die voor jullie beide een emotionele betekenis heeft. Op deze manier kan liefde zich ook met elkaar verbinden door een sieraad.

Geschreven door Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss