Sorteer op
Sorteer op

C.U.S® sieraden message beads  

    

Foto's zijn van Byzussies

Deze prachtige Roestvrij stalen kralenbedels geven een nieuwe betekenis aan uw sieraad! Deze RVS metalen Designers Quality kralen zijn handgemaakt in Griekenland en dus van uitstekende Europse kwaliteit. Deze Tube kralen worden ook wel buiskralen genoemd. Ze hebben een vorm van Hexagon waardoor ze heel mooi zijn om te gebruiken in bijvoorbeeld kettingen, oorbellen en armbanden. Maar ook als sleutelhanger bedel zijn ze prachtig!

Kralen met een betekenis

Deze luxe Roestvrijstalen buis kralen zijn ontzettend mooi om cadeau te geven aan iemand die je graag een hart onder de riem wilt steken of natuurlijk omdat deze persoon erg dierbaar voor u is. 't Kralenstulpje heeft een grote collectie, maar nog niet alles. Zoekt u iets wat hier niet bij zit, laat het dan even weten. Dan gaan we kijken of we deze kralen met boodschap voor u kunnen bestellen. Op iedere kraal staat een symbool en of tekst.

CUS Massage beads ~ kralen met een boodschap

Met deze Designers quality RVS kralen maakt u betekenisvolle sieraden. Deze hexagon kralen zijn ook goed te gebruiken als tussenstuk of tussenzetsel. Met de diverse kralenkappen maakt u deze kralenbedels helemaal compleet!

Sommige kralen zijn verguld en andere kralen zijn verzilverd met 999 zilver.

Wat is 999 zilver versus 925 zilver?

Fijn zilver, ook wel 999 zilver genoemd is zilver in zijn puurste vorm. Letterlijk houdt dit in dat dit metaal 999 van de 1.000 zilverdeeltjes bevat. Helemaal 100% is onmogelijk want er zit altijd wel een heel klein beetje verontreiniging in het metaal. Wanneer u dit vergelijkt met Sterling zilver, dan heeft Sterling zilver een zilvergehalte van 92,5%. Wanneer u er een vergrootglas bij pakt dan ziet u vaak het zilvermerkje 925 staan. Sterling zilver wordt hierdoor ook wel het eerste gehalte zilver genoemd. Voor het gebruik van sieraden wordt vaak Sterling zilver gebruikt, zilver vermengd met o.a. koperdeeltjes, omdat dit makkelijker te buigen is en zodoende gemakkelijker te verwerken is in sieraden.

© 2009 - 2022 kralenstulpje.nl | sitemap | rss