Waarom is jullie minimaal bestelbedrag €. 7,50?

Bij 't Kralenstulpje hanteren we een minimum bestelbedrag van € 7,50.  We begrijpen dat sommige klanten vragen om een klein item na te zenden in een envelop, bijvoorbeeld iets van 25 cent. Hoewel we dit in het verleden als service hebben gedaan, hebben we gemerkt dat dit ons veel kosten en verlies opleverde. Helaas kunnen we dit niet langer doen.

Bij elke financiële transactie worden we geconfronteerd met bankkosten voor onze zakelijke rekening, evenals betaalkosten zoals iDEAL. Daarnaast zijn er verpakkingskosten, waaronder brievenbusdoosjes, bubbeltjesenveloppen, bubbeltjesplastic, etiketten en zakjes. We moeten ook BTW afdragen, administratiekosten maken en facturen en pakbonnen afdrukken. Ons personeel moet worden betaald voor het inpakken van de bestellingen. En uiteraard hebben we ook te maken met inkoopkosten voor de producten zelf.

Zakelijke kosten om kralen te versturen

Het verzenden van pakketten brengt ook aanzienlijke kosten met zich mee. Als we bijvoorbeeld een pakket versturen, betalen we €7,65 bij PostNL. U betaalt hiervoor €. 6,95, waarvan 21% BTW naar de belastingdienst gaat (deze kunnen we niet terugvorderen), wat neerkomt op €1,21, en nog ongeveer 38% inkomstenbelasting van het resterende bedrag, ongeveer €1,58. Dit betekent dat er slechts €4,16 overblijft van de ontvangen €. 6,95 aan verzendkosten.

Bij elke pakketbestelling leggen we dus ongeveer €3,49 toe op de verzending. Aangezien de waarde van onze producten erg laag is (we verkopen al artikelen vanaf 15 cent), kunnen we deze kosten niet doorberekenen in de productprijs, zoals andere winkeliers dat wel kunnen doen bij bijvoorbeeld een radio of tv, maar wel merkbaar is bij een kraal, bedel of hanger.

Een bedrijf in kralen runnen kost veel geld.

Het runnen van een kralenbedrijf brengt veel kosten met zich mee, waaronder huisvestingskosten zoals huur, gas, elektriciteit, verzekeringen, marketing en advertentiekosten, en nog veel meer.

We willen u graag blijven voorzien van kralen, sieraden en verpakkingsmaterialen, en daarom moeten we echt een minimum bestelbedrag van €. 7,50 hanteren. We begrijpen dat dit soms vervelend kan zijn, maar we hopen dat iedereen begrijpt dat we alleen kunnen blijven doorgaan als bestellingen iets opleveren in plaats van kosten.

We hebben een grote verscheidenheid aan leuke items in onze winkel om je winkelwagentje mee te vullen, dus we wensen je veel plezier met het uitzoeken van je bestelling!

Groetjes Esther de Jonge

Heeft u ook een vraag voor ons? Wij helpen u graag via: info@kralenstulpje.nl
www.kralenstulpje.nl

 

Klik hier om terug te gaan naar Klantenservice

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss