per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 79 resultaten
  • 1
  • 2

Kettingen bestellen of kettingen zelf maken? 

Bij onze kralenwebwinkel verkopen we verschillende producten, dit geldt ook voor de categorie kettingen. U kunt namelijk zelf een ketting maken door middel van een bais ketting en dat u bedels koopt. Ook kunt ervoor kiezen om een al gemaakte ketting te kiezen.

Persoonlijk vind ik het altijd mooi om een ketting te dragen. Zelf vind ik dat het net mijn outfit afmaakt. Ook draag ik kettingen die een persoonlijke betekenis hebben. Op deze manier kunt u die mooi en makkelijk dragen en kan het uw kracht bieden. Of dat u op deze manier iemand herdenkt. Op de website verkopen we een prachtige ketting ter nagedachte van een hond.

Zelf een ketting maken

U kunt er ook voor kiezen om deze ketting zelf te maken, op de website verkopen we ook ketting waar geen bedels aan zitten onder de rubriek basis sieraden. Of kijkt u onder Jasseron ketting. Dan kunt u op de website kiezen voor wie uw een herdenking ketting wilt maken en op deze manier bedels kiezen. Vaak kiest men ervoor om zelf een herdenking ketting te maken, omdat die dan vaak wat persoonlijker is.

Ook verkopen we een kerst ketting. Zelf heb ik voor elk seizoen een ander setje sieraden en daar hoort een kerstketting ook bij. Wij verkopen en vrij subtiele ketting waaraan een bedeltje zit met "Merry Christmas". Ook voor deze ketting kunt u kiezen om die zelf te maken. Het kan zo zijn dat u een gouden ketting mooier vindt in plaats van een zilveren.

Ketting ter nagedachtenis

Daarnaast kunt er ook voor kiezen om een heel ander soort sieraad te maken. Denk dan aan een ketting ter nagedachte aan de liefde of de zomer. Dan kunt er voor kiezen om een hartje of een ander bedeltje die symbool staat voor de liefde te kiezen. Voor een zomer ketting kunt u kiezen wilt een ketting gerelateerd met strand of de zon. Op basis van die keuze kunt u verder kijken wat u zelf mooi vindt en wat voor uw belangrijk is. Zelf word ik altijd blij van de zee en draag ik ook vaak een ketting met een schelpen bedeltje. Dit is, omdat hij mij doet denken aan het strand de plek die mij het meest gelukkigst maakt en daar heb ik ook vele mooi herinneringen. Op basis hiervan kunt u ook uw keuze maken.

Als laatste wens ik u veel plezier met het maken en kiezen van uw ketting. Als u nog vragen heeft over de kettingen of welke materialen uw nodig heeft, neem dan gerust telefonisch per mail met ons op en dan helpen we u graag!


Groetjes Jorieke, stagiaire International Business Studies

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 


 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss