Sorteer op

Schildpad bedels

Hoe leuk is het om een armbandje, oorbellen, ringen of ketting te hebben met één van de vele zeedieren. Op deze pagina gaat u er over lezen. U gaat onder andere lezen over de verschillende soorten bedeltjes en hoe u die kunt gebruiken.

Schildpadden aan sieraden

Waar staat een schildpad eigenlijk symbool voor? De mensen zien schildpadden als een geluksbrenger. Ze staan eigenlijk symbool voor lang en krachtig leven. Dit komt doordat de schildpad zelf best wel oud wordt. Daarnaast staan ze ook symbool voor het beschermen van agressie. Ook staat de schildpad voor wijsheid, moedig zijn en voor doorzettingsvermogen. De schildpad heeft in andere landen verschillende symbolische betekenissen. In China staat de schildpad voor stabiliteit in je leven en zou bescherming bieden tegen ongeluk. Polynesisch ligt vlakbij Nieuw-Zeeland. Deze cultuur gelooft dat de schildpad staat voor gezondheid en als enige cultuur geloven ze dat hij staat voor vruchtbaarheid. Ook geloven ze dat hij rust brengt in het leven en voornamelijk vrede. De schildpad is voor deze mensen heel erg belangrijk.

Zelf Schildpad bedeltjes hangen aan sieraden

Op de website hebben we verschillende soorten kleuren en maten van metalen bedeltjes. Ze komen voor in de kleuren goud, zilver en geel en rood koper. Elke kleur heeft een ander patroon op de schild.

De antiek zilveren bedel komt voor in 5 verschillende soorten en maten. Deze collectie heeft ook op elke schild een ander patroon zitten. Op de ene schild zit het originele patroon, de andere loopt als een slakken huis naar boven, het andere schildpadje lijkt alsof die loopt, het andere bedeltje heeft een heel ander ontwerp. Die heeft het zicht naar de zijkant toe.

Hoe maken we sieraden met schildpad bedels?

Doordat er aan bedeltjes een oogje zit kunt u er heel makkelijk een buigringetje door heen rijgen. Zo is het heel makkelijk om een armbandje, ketting, een ring of een hangertje te maken. Als u het super leuk vind om een schildpadden hangertje aan uw tas, sleutel of telefoon te hangen heeft u 2 dingen nodig. Het eerste deel dat u nodig heeft zijn een paar schildpadden bedeltjes. Als tweede heeft u een paar kraaltjes en rijgdraad of elastiek nodig. Als laatste heeft u een sluiting nodig (Behalve bij elastiek, hier volstaat een knoopje met een beetje sieradenlijm erop) en kunt u het zo ergens aan op hangen.

Geschreven door Jorieke, stagiaire International Business studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss