Magneet sluitingen en slotjes

Welkom bij onze collectie magneetsluitingen en slotjes! Deze handige sieradenaccessoires bieden een gemakkelijke en veilige manier om uw sieradenstukken te sluiten. Let op: magneetslotjes zijn niet geschikt voor mensen met een pacemaker, dus raadpleeg altijd uw arts als u een pacemaker draagt voordat u magneetsluitingen gebruikt.

Onze magneetslotjes zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en functionaliteit. Ze bestaan uit twee delen: een magnetische sluiting en een bijbehorend tegenstuk. Door simpelweg de magnetische delen dicht bij elkaar te brengen, klikken ze stevig vast en houden ze uw sieraden veilig op hun plaats.

Let op: hoewel magneetslotjes handig zijn in gebruik, zijn ze niet geschikt voor mensen met een pacemaker. Magneten kunnen interfereren met de werking van een pacemaker en daarom wordt het afgeraden om magneetslotjes te gebruiken als u een pacemaker draagt. Raadpleeg altijd uw arts voor advies en alternatieve sluitingsopties die veilig zijn voor uw specifieke situatie.

Voor degenen zonder pacemaker bieden onze magneetslotjes een snelle en betrouwbare sluiting voor verschillende sieraden, zoals armbanden, kettingen en enkelbandjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, materialen en groottes, zodat u de perfecte sluiting kunt kiezen die past bij uw ontwerp en persoonlijke smaak.

Magneetsluitingen voor Stijlvolle Sieraden

Bij 't Kralenstulpje bieden we een uitgebreide selectie magneetsluitingen, die vaak worden gebruikt om sieraden prachtig af te werken. Een goed passende sluiting is als de kers op de taart en geeft uw sieraad net dat beetje extra charme. In ons assortiment vindt u magneetsluitingen in diverse stijlen en voor verschillende toepassingen.

We hebben platte sluitingen die perfect passen bij plat leer, evenals ronde sluitingen die geschikt zijn voor rond koord of leer. Daarnaast bieden we magnetische schuifsluitingen met meerdere oogjes in populaire kleuren zoals antiek zilver, brons, goud en roségoud.

Om ervoor te zorgen dat uw sluitingen lang mooi blijven, is het belangrijk om ze niet in contact te brengen met water of schoonmaakmiddelen. We begrijpen dat het gezien het ruime aanbod soms lastig kan zijn om de juiste sluiting te kiezen voor uw project. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte magneetsluiting voor uw sieradencreatie.

Naast magneetslotjes bieden we ook andere sluitingsopties die geschikt zijn voor iedereen, inclusief mensen met een pacemaker. U kunt kiezen uit klassieke karabijnslotjes, veerslotjes, draaislotjes en meer. Deze sluitingen zorgen voor een veilige bevestiging van uw sieraden en zijn geschikt voor verschillende sieradenontwerpen.

Let altijd op de veiligheid en het comfort bij het kiezen van een sluiting voor uw sieraden. Bekijk de verscheidenheid aan sluitingen en slotjes die we aanbieden en maak uw sieradenstukken compleet met een betrouwbare sluiting. 

"Creativiteit is de sleutel tot het ontgrendelen van de deuren van de verbeelding."

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss