Sorteer op
 • -19%

  5W draadloze LED uithardingslamp 1500mw
  5W draadloze LED uithardingslamp 1500mw

  Lijm is droog in 20 seconden! Incl. 1 jaar garantie! Kleur kan afwijken van de afbeelding.- Wireless curing light with charging
  - 5W big power LED
  - With a maximum more than 1500mW/cmÂČ
  - Constant light intensity. The


  € 245,00 € 199,00
Sorteer op

Polymerisatie lamp voor het aanbrengen van tandkristallen

Zorg voor een veilige en effectieve uitharding!

Met onze polymerisatie lamp, ook wel bekend als uithardinglamp, kunt u ervoor zorgen dat de tandkristallen stevig en duurzaam op hun plaats blijven zitten. Deze lamp speelt een cruciale rol bij het uitharden van de lijm, waardoor een sterke hechting ontstaat.

Belangrijk: We willen u erop wijzen dat het licht van de uithardinglamp UV-straling bevat. Het is van essentieel belang om nooit direct in het licht van de lamp te kijken, aangezien dit schadelijk kan zijn voor uw gezichtsvermogen. Daarom vragen we altijd aan de klant om de ogen te sluiten tijdens het gebruik van de uithardinglamp.

Onze polymerisatie lamp is ontworpen om veilig en effectief te werken. Met de juiste blootstelling aan het licht van de lamp, kunt u vertrouwen op een optimale uitharding van de lijm, waardoor de tandkristallen stevig en duurzaam op hun plaats blijven zitten.

Bij 't Kralenstulpje hechten we veel waarde aan de veiligheid en het welzijn van onze klanten. We willen ervoor zorgen dat u op een verantwoorde manier gebruikmaakt van de polymerisatie lamp. Daarom geven we deze waarschuwing en raden we u aan om de veiligheidsinstructies te volgen.

Met onze polymerisatie lamp kunt u vertrouwen op een professionele en betrouwbare uitharding van de lijm, wat resulteert in een langdurige en stevige hechting van de tandkristallen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze polymerisatie lamp voor het aanbrengen van tandkristallen?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@kralenstulpje.nl.

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

â€ïžđŸŒž Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. đŸŒŒđŸŽ
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss