Terug naar de kralen blokhut

De Corona heeft overal flink om zich heen gegrepen. Met alle steunbetuigingen voor de mensen die dierbaren hebben verloren aan deze verschrikkelijke ziekte maar zeker ook aan alle ondernemers die met moeite het hoofd boven water hebben kunnen houden en zelfs hun bedrijf zijn verloren.

Kralen bestellen

Waar ik vorig jaar mei nog mijn handen stijf dicht mocht knijpen met genoeg orders (iedereen zat net thuis en ging weer aan de knutsel) heb ik dit jaar mei toch moeten constateren dat er beduidend minder orders binnen zijn gekomen. Maar ik ga niet bij de pakken neer zitten!

Ik ben dankbaar dat ik het tot op heden als alleenstaande vrouw nog steeds heb kunnen redden zonder overheidssteun aan te vragen. Hier ben ik trots op! Maar nu wordt het wel tijd voor plan B!

Blokhut van 't Kralenstulpje

Ik heb inmiddels van de gemeente Oldambt een bedrijfsbestemming gekregen op mijn perseel. Ik kan jullie mededelen dat we eind dit jaar of begin volgend jaar weer terug gaan verhuizen naar mijn huis! We zijn nu bezig met een ruimte voor de WC en een klein keukentje en extra magazijn.

Na 6 jaar op een prachtige locatie te hebben gezeten, slaat de onzekerheid toch wat toe. Ik merk doordat veel bedrijven zijn gevallen en veel mensen zonder werk zijn komen te zitten mensen toch een stuk voorzichtiger zijn geworden met het uitgeven van geld. Ik kan me nog redden maar hoe gaat dit in de toekomst? Ik moet hier toch op anticiperen, wil ik iedereen graag kunnen blijven voorzien in kralen en sieraden materiaal, mijn grootste passie, hobby en werk!  

Dat wil ik liever niet kwijt raken doordat ik teveel extra vaste lasten heb.

Ik word er met mijn 51 jaar natuurlijk ook niet echt jonger op, al voel ik me nog prima wat gezondheid betreft.  Maar ik heb geen back up in de vorm van een partner met een 2e inkomen en mijn vader van 76 jaar is nu nog fit genoeg om me te helpen. Als ik zie wat deze man allemaal voor me doet en nog kan dan ben ik zo ontzettend trots op mijn vader!!

Ik denk dat ik er goed aan doe en stiekem verheug ik me er ook op, alles weer net zo knus als vroeger, alles terug in de blokhut en in de schuur.

Tijd voor kralen actie dus!

De ruimte zal er wel een heel stuk kleiner op worden, ik moet inkrimpen van 200m2 naar zeker de helft. En hoe gaan we dit doen? Door overvolle verrassingspakketten samen te stellen met kralen en onderdelen om sieraden te maken. Elk pakket kan er anders uit zien maar vol zijn ze zeker! Hieronder een paar foto’s van een klant die zo blij was met haar pakket en er allemaal foto’s van heeft gemaakt en op Facebook heeft gezet, dankjewel Gerda Beintema van Atelier Hobbekol!! Ontzettend lief!!!!

Dus bent u creatief en maakt u graag sieraden dan is zo’n boordevol verrassingspakket nu zeker de moeite waard. Het pakket kost 50 euro en vanaf 50 euro verzenden we ook nog eens gratis binnen Nederland en vanaf 70 euro verzenden we gratis naar België.

Wij zijn heel erg blij met u als trouwe klant en nieuwsbrieflezer! Hartelijk dank voor uw steun en bestellingen door de jaren heen en we hopen dit nog lang voor u te mogen blijven doen!!

 

Terug naar de blogspagina

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss