Sorteer op
Sorteer op

Cellofaan zakjes met kleefstrip

Wat zijn ze handig, die flinterdunne cellofaan zakjes met een kleefstrip! Ze zijn voor vele doeleinden te gebruiken en geven je cadeautje net even wat meer flair! We hebben ze heel erg klein, leuk om bijvoorbeeld een ring of oorbellen in te verpakken. Maar ook groter om kaarten en flyers in te doen. Let er op dat de maten die u ziet de buiten maten zijn. De cellofaanzakjes van 't Kralenstulpje zijn goedkoop en van goede kwaliteit.

Cellofaanzakjes voor kralen

Wij van 't Kralenstulpje gebruiken cellofaan zakjes om cdaeautjes te verpakken. We doen er een paar bedeltjes in en nieten dit vast aan een visitekaartje voor onze klanten. Dit wordt altijd erg gewaardeerd, we krijgen vaak bedankjes terug!

Celofaanzakjes voor kaartjes en flyers

Wij doen voor goedies vaak een leuke flyer in een zakje en dan doen we er nog een paar leuke bedeltjes bij in. Dit geven we dan aan winkeliers om mee te sturen bij hun bestellingen. De klanten van deze winkeliers vinden dat leuk en het is weer reklame voor 't Kralenstulpje. Zo proberen wij onze naamsbekendheid te vergroten.

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss