Sorteer op

Vaderdag cadeautjes zelf maken

Vader, bonusvader of opa zetten we graag even extra in het zonnetje met Vaderdag!
En dat verdienen ze ook! Dus zoekt u nog een leuk cadeautje voor Vaderdag? We hebben hier leuke artikelen staan voor de mannen.

Heren sieraden

Ieder jaar is het weer zo ver, de tweede zondag van juni, ook wel genoemd vaderdag. Het is dan ook ieder jaar een vraag wat er gehaald moet worden. Vaak ben je helemaal vergeten dat vaderdag bijna is en moet je nog op het aller laatste moment iets bedenken, hier ben ik geen ster in.

Of misschien weet u wel dat het bijna vaderdag is, omdat uw kindje al druk bezig is met het knutselen van een super leuk cadeau, omdat ze papa zo lief vinden. Nu hebben wij verschillende dingen te koop als een mooi cadeau voor de liefste, leukste of beste vader ter wereld.

Stoere mannen sieraden

Op deze pagina vind u onder andere stoere armbanden en bedeltjes. De super vette armbanden zijn gemaakt van runder leer, en zijn van goede kwaliteit. Ook hebben we de armbanden in verschillende kleuren, ontwerpen en maten. Zo hebben wij ze in het bruin  met zilveren kralen om de touwtjes.

Alle leren armbanden hebben een verschuifbare sluiting, dus zelfs voor de vaders met super grootte spierballen (al zeggen ze het zelf ;-) ) zijn er armbanden te koop. Zo hebben wij een leren armband te koop van 18,5mm x 1,2 cm maar ook van 12mm x 22 cm. Ook bieden wij een kralen armband aan gemaakt van tijgeroog edelsteen kralen. Deze kralen zijn 8mm, deze armband heeft een stoere maar toch speelse uitstraling. Ook handig voor de klussende vaders is dat deze gemakkelijk afgaat, omdat de kralen op elastiek zijn geregen. Nu hebben wij de armband met alleen bruine kralen, maar we hebben ook zeker armbanden met verschillende kleuren kralen, deze armbanden hebben de tijgeroog edelstenen als basis, en hierbij gecombineerd zijn de kleuren paars, blauw, groen, rood, oranje en roze. Tijgeroog staat symbool voor bescherming en versterking van het zelfvertrouwen. Een mooi cadeau om aan uw vader te geven dus. Ook verkopen wij de tijgeroog kralen los op de website, zo kunt u helemaal uw eigen armband maken, en ook extra dingen toevoegen zoals bedeltjes. Maar ook de maat kunt u dan zelf bepalen. Spreekt dit u aan? Dan zou ik snel een kijkje nemen op de website, en dan wens ik u heel veel plezier met het shoppen en geven van een super mooi vaderdag cadeau. Nu zijn vaders over het algemeen erg blij met het aller kleinste cadeau dus heel moeilijk zou het vast niet worden, maar toch is het leuk om te zien dat het cadeau gedragen wordt.

Geschreven door Bente van Vondel, Stagiaire International Business Studies

 

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss