Sieraad van Hoop 2024

Sieraad van Hoop 2024

Ter verwelkoming van het nieuwe jaar presenteer ik u een symbolische armband van trots en samenhorigheid, opgedragen aan de veerkracht en de geest van de Groningers - onwrikbaar, vastberaden, en diep geworteld in hun grond.

Deze armband, geïnspireerd door de uitgestrekte velden van Oldambt, waar hemel en aarde elkaar ontmoeten en de wind zacht door de gewassen fluistert, vertegenwoordigt de unieke essentie van dit landschap - wijds, vruchtbaar, rijk en open.

Speciaal ontworpen voor de zielen van haar bewoners, vangt deze armband de natuurlijke pracht van het land – de stralende zon, de wijde zee, het weelderige groen en het zacht buigende riet, harmonieus verweven met de architectuur van de lokale huizen.

Elk onderdeel van de armband heeft een eigen verhaal – van uitdagingen en overwinningen, van hoop en trots, maar ook van het verdriet en de pijn die zijn sporen in de geschiedenis hebben achtergelaten.

Sieraad van Hoop 2024

Een gouden ring in het midden staat voor de opkomende zon, omgeven door een groene band die de vruchtbare velden en rustgevende natuur symboliseert. De Dollard is voorgesteld als een kronkelende blauwe lijn, vol leven en beweging, een herinnering aan de voortdurende interactie en balans met de zee.

Deze armband weerspiegelt de diepgaande band tussen de inwoners van Oldambt, hun onderlinge zorg, de groei die ze gezamenlijk doormaken, de gewassen die ze verbouwen en het geluk dat ze delen.

Als een teken van hoop, schijnt de toekomst helder met innovatie, ontwikkeling en vriendschap. Een toekomst waar mens en natuur vredig en harmonieus samenvloeien.

Sieraad van Hoop 2024

Deze armband is een symbool van Oldambt, een land van dromen en daden. Elke vooruitgang laat een spoor van liefde na. Laat deze armband een herinnering zijn aan uw thuis, uw trots, en de onverbrekelijke band die ons allen in Oldambt verenigt.

Geïnspireerd door het prachtige nieuwjaars gedicht, uitgesproken tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Gemeente Oldambt door Refia Doevendans uit Finsterwolde. Hartelijk bedankt, Refia, dat ik dit gedicht in aangepaste vorm mag gebruiken voor mijn website.

Sieraad van Hoop 2024

Hartelijke groet,

Esther de Jonge

 

Terug naar de blogspagina

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss