Blije klanten!

Natuurlijk zijn we zelf super enthousiast over onze artikelen, maar nog leuker is het om te laten zien dat u dat ook bent. Hieronder ziet u foto's van de leuke creaties van onze klanten. Kijk eens hoe creatief de klanten van ’t Kralenstulpje zijn!

Korting op uw volgende bestelling!

Heeft u een leuke foto gemaakt van een zelfgemaakt sieraad, grotendeels gemaakt met materialen van 't Kralenstulpje? En wilt u deze graag met ons delen? Stuur ons dan een e-mail op info@kralenstulpje.nl
Als we de foto goedkeuren, delen we deze graag op onze website en sociale media. Als dank ontvangt u een kortingscode voor 15% korting op uw volgende aankoop! Als we uw foto niet plaatsen, maakt u automatisch kans op een verrassingspakket. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht!

Volg ons op social media

Wilt u uw foto zelf delen op sociale media? Vergeet ons dan niet te taggen op Facebook & Instagram: @kralenstulpje en gebruik de hashtag #kralenstulpje. Zo maakt u automatisch kans op een verrassingspakket!    

Social media

  

 

Bij 't Kralenstulpje willen we graag uw creaties in de schijnwerpers zetten en u belonen voor uw talent en enthousiasme! Heeft u onlangs een prachtig sieraad gemaakt, waarbij u gebruik heeft gemaakt van onze materialen? We nodigen u uit om uw foto met ons te delen en deel uit te maken van onze groeiende klantenkring van gepassioneerde sieradenmakers.

Stuur ons eenvoudigweg een e-mail naar info@kralenstulpje.nl met uw zelfgemaakt sieraad en als uw foto wordt goedgekeurd, zullen we deze met trots presenteren op onze website en sociale media. Als blijk van onze waardering ontvangt u bovendien een exclusieve kortingscode waarmee u kunt genieten van 15% korting op uw volgende aankoop bij 't Kralenstulpje!

Maar wacht, er is meer! Zelfs als uw foto niet wordt geselecteerd voor publicatie, maakt u automatisch kans op een verrassingspakket vol met leuke en inspirerende sieradenmaterialen. Want we waarderen uw deelname en willen graag iets teruggeven aan onze leuke klanten zoals u.

Dus waar wacht u nog op? Laat uw creativiteit de vrije loop, deel uw prachtige sieraad met ons en word beloond met exclusieve kortingen en spannende verrassingen. Bij 't Kralenstulpje draait alles om het vieren van uw unieke stijl en vaardigheden. We kijken er naar uit om uw schitterende creaties te bewonderen en samen de wereld van sieraden te inspireren!

Blije klanten van 't Kralenstulpje

Bent u ook tevreden met uw ervaring bij 't Kralenstulpje? Deel het met anderen! Mond-tot-mondreclame is de beste waardering die we kunnen krijgen. Laat uw enthousiasme spreken en help ons groeien! Samen maken we van 't Kralenstulpje een nog groter succes!

't Kralenstulpje blije klanten

Wij 't Kralenstulpje richten we ons zoveel mogelijk op het zelf maken en ontwerpen van sieraden. Maar we hebben ook kant en klare sieraden voor als u bijvoorbeeld snel een cadeautje zoekt.

U heeft de keuze uit een breed assortiment. Verfraai uw look met onze leuke sjaals met bedels, voeg een koninklijk tintje toe met onze kroonspelden, en ontdek onze prachtige sieraden. U vindt bij ons armbanden, zoals armbandjes met elastiek, kettingen in de Ibiza Style, oorbellen, ringen van RVS, mannen sieraden zoals armbanden met edelstenen, en spirituele sieraden. Ook hebben we een assortiment sleutel- en tashangers. Verwen uzelf met de leuke accessoires van 't Kralenstulpje!

 

Terug naar de blogspagina

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss