Aluminium kralen

Met aluminium kralen kunt u de mooiste sieraden maken in een handomdraai. Bij ‘t Kralenstulpje vindt u de leukste aluminium kralen in vele kleurtjes, vormen en met verschillende opdrukken. ‘t Kralenstulpje is niet voor niets specialist in kralen, bedels en toebehoren. Aluminium kralen krijgen hun kleur vaak door het toepassen van anodisatie. U zult zich vast afvragen wat dit is. Wij leggen dit graag aan u uit. Bij anodiseren vindt er een elektrochemisch proces plaats, waarbij er een oxidelaag wordt gevormd. Deze laag is volledige geintegreed in het aluminium en vormt een sterke verbinding. Daarom zijn onze aluminium kralen ook kleur- en krasvast. Dat betekent enorm lang draagplezier.

Koop uw aluminium kralen bij ‘t Kralenstulpje

Zoals we hierboven al even hebben aangestipt, zijn wij specialist in kralen, bedels en toebehoren. Dit komt mede omdat wij al meer dan 10 jaar in dit vak werken. Maar er zijn ook andere vele voordelen, waarvan u kunt profiteren tijdens het shoppen op onze website, namelijk:

  • We hebben een enorm ruim assortiment met meer dan 20.000 verschillende artikelen. U kunt dus lekker rondstruinen op onze website, de keuze is reuze!
  • We staan voor een snelle levering. Voor 12.00 uur besteld, betekent dezelfde dag verzonden.
  • Betrouwbaarheid in onze dienstverlening staat voorop.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in het vak. We geven u graag advies.
  • Bent u niet tevreden, dan krijgt u uw geld terug!
  • Het is mogelijk om achteraf te betalen.

Bent u ervan overtuigd dat u uw aluminium kralen het beste bij ‘t Kralenstulpje kunt kopen? Onze aluminium kralen zijn verkrijgbaar verschillende groottes, van 6 mm tot 14 mm. Maar natuurlijk ook in verschillende vormen, van rond tot ovaal en van roosjes tot buisjes.

Zelf sieraden maken met aluminium kralen

Bent u van plan om zelf sieraden te gaan maken met aluminium kralen? Dan zit u bij ‘t Kralenstulpje dus helemaal goed. Begint u net met het maken van sieraden? En weet u niet zo goed wat u allemaal nodig heeft. Dan zijn onze handige starterspakketten echt iets voor u. Zodra u dit pakket thuis heeft ontvangen, kunt u direct beginnen met sieraden maken. Alle benodigdheden zitten hierin. Net zo makkelijk. Wilt u meer informatie over onze aluminium kralen of onze starterspakketten? U kunt altijd contact opnemen via info@kralenstulpje.nl

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss