Sorteer op
Sorteer op

Honden bedels

Onze trouwe viervoeters verdienen een mooi plekje aan een sieraad. Ze staan altijd voor ons klaar en honden zijn altijd vrolijk en  blij. Althans, ik heb nog nooit een hond gezien met een ochtendhumeur! Ze lusten meestal wel een lekker hondenkoekje en staan te springen als ze mee naar buiten mogen. Ze zijn een grote helper van de mens en worden daarom ook ingezet als hulphond of blindengeleidehond. Misschien wilt u wel een leuke armband of ketting maken voor dit goede doel! Dan vind u bij ’t Kralenstulpje leuke passende honden bedeltjes.

Dierenbedels

De dierenbedels van 't Kralenstulpje zijn altijd een succes! Zoekt u een bedel van een hond voor aan een bedelarmband?  't Kralenstulpje heeft een compleet aanbod van bedels in haar bedelshop.

Bedeltjes groothandel

Als u ondernemer bent en graag grote hoeveelheden wilt inkopen dan geven wij ook korting! Kijk hiervoor op onze groothandelspagina.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss