Crackle glaskralen

Deze "crackle" kralen zijn van 100% echt glas.

Zelf sieraden maken met crackle kralen is een leuke en creatieve manier om je eigen stijl te creëren. Er zijn verschillende soorten crackle kralen, waaronder glas, en edelsteen. Kies de kralen die bij jouw stijl passen en begin met het uitzoeken van de juiste kleuren en maten. Als je de juiste kralen hebt uitgezocht, kun je ze aan elkaar maken om je sieraad te creëren.  Als laatste kun je je sieraad versieren door er bijvoorbeeld kleine steentjes of parels aan toe te voegen. Zo maak je een uniek sieraad dat helemaal bij jou past!

Crackle glaskralen engeltjes  Crackle glaskralen bedeltjes

Klik hier voor vleugeltjes

De naam klinkt misschien een beetje vreemd, maar de crackle kralen zijn eigenlijk prachtig. Deze kralen zijn gemaakt van glas en hebben een mooie en unieke uitstraling.

Bij het woord "crackle" denk ik aan kraken, en dat klopt ook, want het lijkt alsof de kralen van binnen enkele scheuren in het glas hebben.

Kralen met scheurtjes van binnen

Deze scheuren zorgen echter voor een prachtige glans van de kraal. Daarom zijn deze kralen perfect om te dragen tijdens kerst of een ander feestelijk evenement waar glinstering goed bij past. Tijdens kerst wil iedereen er natuurlijk mooi uitzien, maar het klaarmaken voor de kerstdagen is niet altijd even gemakkelijk, vooral niet voor mensen die dol zijn op mooie outfits. Komt het vaak voor dat u uw outfit leuk vindt, maar toch iets mist, waardoor uw hele kamer vol ligt met kleren die u heeft aangetrokken en weer uitgetrokken omdat u dacht iets anders leuker te vinden?

Zelf sieraden maken met crackle kralen

Ik begrijp dat volkomen, maar vaak maakt pas bijpassende sieraden toevoegen de outfit helemaal af. En hoe leuk is het om deze sieraden zelf te maken in de kleuren die bij uw outfit passen? Zoals ik al zei, zijn de crackle glaskralen perfect om met kerst te dragen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit kleuren zoals blauw, wit, groen, zalm, roze, paars, en nog veel meer. Niet alleen kunt u er een mooie armband van maken, maar u kunt ook een hele set maken, bestaande uit bijvoorbeeld oorbellen, armbanden en een ketting. Het leuke van zelf sieraden maken is dat u helemaal zelf kunt bepalen welke materialen u wilt gebruiken, zodat het volledig naar uw wens is. We verkopen de crackle kralen dan ook in verschillende maten. De maten variëren van 4 tot 14 mm voor de ronde crackle kralen, maar we hebben ook crackle kralen in de vorm van een cilinder, ovaal en vierkant, en deze zijn verkrijgbaar in diverse maten.

Neem daarom vooral een kijkje op onze webshop voor deze prachtige kralen, want we bieden ze ook aan in kralen met twee kleuren. Wees creatief en kies alle materialen uit die u wilt gebruiken, want ook deze verkopen we op onze website. Als de mooie crackle kralen niet bij u passen of als u ze wilt combineren met een leuke bedel, hebben we ook bedels en nog veel meer andere producten.

Geschreven door Bente van Vondel, Stagiaire International Business Studies.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss