Crackle glaskralen

Deze "crackle" kralen zijn van 100% echt glas.

Zelf sieraden maken met crackle kralen is een leuke en creatieve manier om je eigen stijl te creëren. Er zijn verschillende soorten crackle kralen, waaronder glas, en edelsteen. Kies de kralen die bij jouw stijl passen en begin met het uitzoeken van de juiste kleuren en maten. Als je de juiste kralen hebt uitgezocht, kun je ze aan elkaar maken om je sieraad te creëren.  Als laatste kun je je sieraad versieren door er bijvoorbeeld kleine steentjes of parels aan toe te voegen. Zo maak je een uniek sieraad dat helemaal bij jou past!

Crackle glaskralen engeltjes  Crackle glaskralen bedeltjes

Klik hier voor vleugeltjes

De naam klinkt misschien een beetje raar, maar de crackle kralen zijn juist super mooi. De kralen zijn gemaakt van glas en hebben een mooie en aparte uitstraling.

Bij het woord crackle denk ik aan kraken, en dit klopt ook, want het lijkt alsof de kralen van binnen een paar scheuren in het glas hebben.

Kralen met scheurtjes van binnen

Maar door deze scheuren straalt de kraal een mooie glans uit. Zo zijn deze kralen echt super mooi om te dragen tijdens kerst, of een ander feest waar glitters goed bij passen. Bij kerst wil natuurlijk iedereen er mooi uitzien, het klaar maken voor de kerst dagen is alleen niet altijd even makkelijk, en vooral niet voor de mensen die echt houden van een mooie outfit. Heeft u nu ook zo vaak dat u uw outfit wel heel leuk vind maar toch iets mist en daardoor de hele kamer vol heeft liggen met kleren die u heeft aangetrokken en daarna weer uitgetrokken doordat u toch dacht iets anders leuker te vinden?

Zelf sieraden maken met crackle kralen

Ik begrijp u volledig, maar vaak is de outfit pas helemaal af als u er mooie bijpassende sieraden bij doet. En hoe leuk is het om deze zelf te maken in de kleuren van uw outfit. Want de zoals ik al zei zijn de crackle glas kralen mooi om met kerst te dragen. Kies bijvoorbeeld uit de kleuren blauw, wit, groen, zalm, roze, paars en ga zo maar door. En niet alleen kunt u er een mooie armband van maken, ook kunt u een hele set maken met bijvoorbeeld oorbellen, armbanden en een ketting, het leuke aan zelf sieraden maken is dat u helemaal zelf kunt kiezen wat u wilt gebruiken voor materialen zodat het helemaal naar wens is. De crackle kralen verkopen wij dan ook in verschillende maten, deze maten gaan bij de ronde crackle kralen van 4 tot 14 mm, maar ook hebben wij de crackle kralen in de vorm van een cilinder, ovaal en vierkant, ook deze zijn te koop in diverse maten.

Dus neem vooral een kijkje op onze webshop naar deze prachtige kralen, want we bieden ze ook aan in kralen met twee kleuren. Wees creatief, en zoek alle materialen uit die u wil gebruiken, ook deze verkopen wij namelijk op onze website. En lijken de mooie crackle kralen u nu niks of wilt u er nog een leuk bedeltje bij combineren, ook bedels hebben wij, en nog veel meer andere producten.

Geschreven door Bente van Vondel Stagiaire International Business Studies

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss