Armbandenset met amazoniet zelf maken!

Armbandenset amazoniet

Natuurstenen kralen

Deze keer maakte ik deze supermooie armbanden set met natuurstenen kralen. De armbandjes zijn gemaakt met amazoniet kralen. Deze heb ik gecombineerd met houten kralen en zoetwaterparels. Daarnaast heb ik zilverkleurige kralen gebruikt. Het vlinder tussenstuk kleurt er ook leuk bij. Het zonnetje schijnt al steeds vaker, de lente hangt echt in de lucht. Deze set past echt bij het lenteweer.

MATERIALEN DIE HIER GEBRUIKT ZIJN:

Verder nog:

  1. Elastiek 
  2. Knijpkraaltjes 
  3. Kalotjes 
  4. Ringetjes 
  5. Gecoat metaaldraad 

WERKWIJZE: MAAK ZELF DEZE MOOIE ARMBANDENSET

Armbandenset amazoniet met houten kralen

 

Armbandenset amazoniet met metalen kralen

Deze twee armbandjes zijn geregen op elastiek. Rijg de kralen naar wens of voorbeeld op het elastiek.  Maak een knoop in het elastiek,  en doe hier een druppel lijm op.

Armbandenset amazoniet met zoetwaterparels

Dit armbandje is geregen op metaaldraad. Rijg de kralen weer naar wens of voorbeeld op het draad. Bevestig aan de uiteinden mbv knijpkraaltjes een kalotje.  Bevestig dan met ringetjes een sluiting eraan.

Vlinder tussenzetsel met papaerclip ketting

Neem twee stukken op de gewenste lengte van de ketting.  Bevestig tussen beide stukken met ringetjes het vlinder tussenstuk. Maak dan aan de uiteinden met ringetjes een sluiting vast.

Veel plezier met het maken van jouw eigen armbandjes. Groetjes Anjes Hermans 

Terug naar Tutorials

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss