Sorteer op
Sorteer op

Partijen Groothandel

Aangezien wij van 't Kralenstulpje echt ruimte moeten maken in ons huidige magazijn hebben wij besloten om van bepaalde artikelen partijen te gaan maken. We hebben hier ook een facebookpagina voor gemaakt waar we nieuwe partijen op gaan zetten.
Kralengroothandel partijen

Maakt u veel sieraden of met groepen? Ben u zelf kralenverkoper of staat u graag op markten en braderieën? Houd dan deze rubriek goed in de gaten om leuke kralen koopjes te scoren!!
Grote partij kralen

Bent u dus opzoek naar heel veel kralen, bedels of onderdelen om sieraden te maken voor heel erg weinig geld? Dan ben u in de kralenwinkel van 't Kralenstulpje op het juiste adres!

Voordelige kralenpracht bij 't Kralenstulpje!

Voordelige kralen kocht u vroeger bij groothandel Kralenpracht. Ze zijn ermee gestopt en 't Kralenstulpje heeft de handelsnaam Kralenpracht overgenomen. Wij zijn voornemend om hier een (aparte) kralengroothandel mee te gaan beginnen! Maar dan wel een low budget kralen groothandel waar ook particulieren kunnen bestellen.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss