Sorteer op

Partijen Groothandel

Bij 't Kralenstulpje zijn we druk bezig om ruimte te maken in ons huidige magazijn. Daarom hebben we besloten om van bepaalde artikelen partijen te maken. We hebben zelfs een speciale Facebookpagina gemaakt waarop we regelmatig nieuwe partijen zullen aanbieden. Bent u een fervent sieradenmaker, kralenverkoper of staat u graag op markten en braderieën? Dan is deze rubriek zeker iets voor u. Houd het goed in de gaten om leuke kralenkoopjes te scoren!

Bij 't Kralenstulpje begrijpen we dat sommige klanten op zoek zijn naar grote hoeveelheden kralen, bedels en onderdelen om sieraden te maken, en dat ze dit willen doen tegen een zeer betaalbare prijs. Daarom zijn wij dé kralenwinkel waar u moet zijn! We hebben de handelsnaam Kralenpracht overgenomen van de groothandel die ermee is gestopt. Ons voornemen is om hier een aparte kralengroothandel van te maken, maar dan wel een low-budget groothandel waar ook particulieren kunnen bestellen.

Ons assortiment partijen biedt u de mogelijkheid om heel veel kralen, bedels en onderdelen voor sieraden te maken te kopen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Of u nu een grote bestelling wilt plaatsen voor uw eigen sieradenproductie, een kralenverkoper bent die zijn voorraad wil aanvullen, of een markt- en braderieverkoper die zijn klanten wil verrassen met unieke kralencreaties, bij 't Kralenstulpje bent u aan het juiste adres!

Voordelige kralenpracht bij 't Kralenstulpje!

Onze voordelige kralenpracht zal u inspireren en u de mogelijkheid bieden om uw creativiteit de vrije loop te laten. Of u nu op zoek bent naar kralen voor armbanden, kettingen, oorbellen of andere sieraden, wij hebben een breed scala aan partijen beschikbaar die aan uw behoeften voldoen. En het beste van alles is dat u ze kunt kopen voor een fractie van de normale prijs!

We nodigen u uit om onze kralenwinkel te verkennen en de partijen te ontdekken die we aanbieden. Wees er snel bij, want deze aanbiedingen zijn vaak beperkt beschikbaar en op = op. Profiteer van onze voordelige kralenpracht en maak prachtige sieraden voor uzelf, uw klanten of uw markt- en braderiebezoekers.

Bij 't Kralenstulpje streven we ernaar om kwaliteitsproducten aan te bieden tegen betaalbare prijzen, zodat u uw sieradenpassie kunt voortzetten zonder uw budget te overschrijden. We zijn blij om u te kunnen voorzien van grote partijen kralen, bedels en onderdelen, zodat u uw creatieve projecten kunt realiseren en uw klanten kunt blijven verrassen met prachtige sieraden.

Dus aarzel niet langer en bekijk de website van 't Kralenstulpje voor uw voordelige kralenpracht. Ontdek de mogelijkheden van onze partijen en maak uw sieradenambities waar. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze online kralenwinkel en u te helpen bij het vinden van de perfecte kralen en bedels voor uw creatieve kralenprojecten.

Kom ook eens rondneuzen bij 't Kralenstulpje!

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss