Engelenroeper - Engelsrufer

De Engelen Roeper (of Engelsrufer) is een hangertje met daarin een klein klankbolletje. Als het bolletje rinkelt heeft u contact met uw beschermengel wordt er gezegd.

Engelen roeper met klankbolletje

De hangers van de Engelenroepers kunnen geopend worden om vervolgens een andere gekleurde klankbol te plaatsen. Elke klankbol heeft een eigen kleur en eigen betekenis. Maar ook zonder dat u er een betekenis aan geeft zijn het prachtige sieraden om te dragen. Het zacht rinkelen werkt rustgevend.

Zwangerschapsketting

De Engelenroeper is ook een heel mooi geschenk voor een zwangere vrouw. Sommige vrouwen kiezen dan wel liever voor een wat langere ketting zodat het balletje echt op de buik kan worden gedragen. Met de Jasseron ketting van 't Kralenstulpje maakt u heel gemakkelijk een ketting op maat. U heeft dan verder geen sluiting nodig omdat u de schakels heel eenvoudig open en dicht kunt buigen. Ook is de Ball Chain ketting van 't Kralenstulpje hier uitermate geschikt voor. Hiervoor zijn ball chain sluitingen.

 

't Kralenstulpje

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss