Engelenroeper - Engelsrufer

De Engelen Roeper (of Engelsrufer) is een hangertje met daarin een klein klankbolletje. Als het bolletje rinkelt heeft u contact met uw beschermengel wordt er gezegd.

Engelen roeper met klankbolletje

De hangers van de Engelenroepers kunnen geopend worden om vervolgens een andere gekleurde klankbol te plaatsen. Elke klankbol heeft een eigen kleur en eigen betekenis. Maar ook zonder dat u er een betekenis aan geeft zijn het prachtige sieraden om te dragen. Het zacht rinkelen werkt rustgevend.

Zwangerschapsketting

De Engelenroeper is ook een heel mooi geschenk voor een zwangere vrouw. Sommige vrouwen kiezen dan wel liever voor een wat langere ketting zodat het balletje echt op de buik kan worden gedragen. Met de Jasseron ketting van 't Kralenstulpje maakt u heel gemakkelijk een ketting op maat. U heeft dan verder geen sluiting nodig omdat u de schakels heel eenvoudig open en dicht kunt buigen. Ook is de Ball Chain ketting van 't Kralenstulpje hier uitermate geschikt voor. Hiervoor zijn ball chain sluitingen.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss