Sorteer op
Sorteer op

Sleutel bedels

sleutels.jpg

Hoe leuk is het om een leuke bedel of hanger van een sleutel aan een kaartje vast te maken wanneer je gaat aankondigen dat je gaat samenwonen of trouwen?
Of geef een geliefde persoon de sleutel tot je hart! Talloze mogelijkheden te verzinnen om je sieraden, interieur, tassen, kaartjes te pimpen met deze leuke sleutels. 't Kralenstulpje heeft ze in alle soorten, kleuren en maten, heel veel plezier met het decoreren van allerlei leuks!

Sleutel bedeltjes

“Jij bent de sleutel tot mijn hart”. Wil jij iemand op een bijzondere manier laten weten dat je van hem of haar houdt? Of maakt een subtiele sleutel bedel jouw sieraad gewoon helemaal af? Wij hebben onwijs veel schitterende sleutel bedels! Van authentiek ogende sleutels tot kleine hangslotjes en moderne sleutels, de keuze is reuze. Bekijk hier ons unieke aanbod.

Sleutel hangers

In dit geval bedoelen we hiermee de grote sleutel bedels die je bijvoorbeeld aan een ketting kunt hangen. Leuke woordgrap! We hebben dus ook grote sleutels om sieraden te maken!

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss