Sorteer op
Sorteer op

Gevlochten koord en leer

Dit leuke gevlochten leer en koord en bij uitstek geschikt om super leuke armbandjes van te maken!

Vlechten is een bekende techniek die iedereen kent. Met vlechten kunnen we zoveel mooie dingen maken, denk bijvoorbeeld aan prachtige vlechten in het haar of manden die in elkaar worden gevlochten. Vlechten zorgt ervoor dat materialen stevig met elkaar verbonden worden. Natuurlijk is niet iedereen even bedreven in vlechten, en dit geldt ook voor het maken van sieraden. Maar dat mag geen excuus zijn om het niet te proberen als het u leuk lijkt. Gelukkig heeft u niemand nodig om sieraden te maken. U kunt het zo moeilijk maken als u wilt, maar zelfs de minder handige mensen onder ons kunnen een leuke armband maken, zolang u het simpel houdt en gewoon een poging waagt.

Sieraden van gevlochten koord zelf maken

En hoe leuk is het om dit te doen met gevlochten koord? We hebben een breed assortiment van gevlochten koorden, in verschillende soorten, maten en kleuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor koord met drie strengen in dezelfde kleur. Maar als u meer van de opvallende stijl bent en nooit iets te gek vindt, hebben we ook koorden met drie strengen in verschillende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan verschillende tinten grijs. Hiermee kunt u leuke armbanden maken, maar ook enkelbandjes en andere accessoires zijn zeker mogelijk met deze gevlochten koorden.

Toepasbaarheid van gevlochten koord

Misschien is het zelfs leuk om met een dunner gevlochten koord een cadeautje in te pakken. Of als u andere creatieve ideeën heeft, probeer ze zeker uit. Als het eindresultaat mooi is geworden, deel het dan met anderen en stimuleer hen ook om creatief bezig te zijn. Het is nooit verkeerd om even in uw eigen wereldje te duiken. Pak er een kopje thee of koffie bij, nodig wat vriendinnen, vrienden of familie uit en geniet van een gezellige tijd samen. Praat over van alles en nog wat, misschien zelfs stiekem de laatste roddels, want we weten allemaal dat dit een van de leukste gespreksonderwerpen is onder beste vriendinnen. Nodig ze uit en ik wens u veel plezier bij het maken van de sieraden.

Groetjes Bente, Stagiaire International business studies.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss