Glasparels en glaskralen om sieraden te maken

Glasparels en glaskralen om sieraden te maken

Elegantie en Stijl met Onze Schitterende Glasparels

Bij 't Kralenstulpje bieden we u glasparels die niet alleen elegant en glanzend zijn, maar ook bijzonder stijlvol. Met deze prachtige glasparels heeft u de mogelijkheid om schitterende sieraden te creëren, zoals een verfijnde ketting of een chique armband.

Laat uw creativiteit de vrije loop en combineer deze glasparels met onze facet kralen om de meest prachtige sieradensets te maken. Onze glasparels zijn verkrijgbaar in een scala aan prachtige kleuren en verschillende afmetingen, waardoor u eindeloos kunt variëren en uw eigen unieke stijl kunt uitdrukken.

Of u nu op zoek bent naar een subtiele elegantie of een opvallende glans, onze glasparels bieden de perfecte basis voor uw sieradencreaties. Ontdek de mogelijkheden en creëer sieraden die net zo stralend en uniek zijn als uzelf.

De parels van de nieuwe collectie (alle maten) passen qua kleur bij elkaar! Dus mix & match! De glasparels zijn van zeer goede kwaliteit.

Wilt u altijd al een leuk armbandje zelf maken, maar had u er nooit tijd voor? Begin met deze prachtige glasparels! Hiermee kunt u eenvoudig maar mooie armbanden maken! Ze zijn beschikbaar in heel veel kleuren en in alle maten! U kunt ze gemakkelijk combineren met al uw outfits!

Onze uitgebreide collectie van glasparels in diverse maten kleuren prachtig bij elkaar. Deze glasparels zijn super mooi en u kunt ermee mixen & matchen naar hartenlust. Deze kralen zijn letterlijk parels van glas en geven, eenvoudig aaneengeregen, al een prachtig eindresultaat.

Maak klassieke sieraden met witte glasparels of maak een trendy armband met verschillende kleuren glasparels. Of maak een combinatie met letterkralen, Katsuki kralen, of combineer de glasparels eens op een andere manier, opties genoeg.

Ook voor andere kunstwerkjes kunt u onze mooie glasparels gebruiken.

Onze soorten glasparels 

Onze nieuwe collectie glasparels bestaat voornamelijk uit de bekende ronde parelvorm. Deze ronde glasparels verkopen wij in heel veel verschillende maten, van 3, 4, 6, 8, 10, 12, 14 tot zelfs 16 mm. De glasparels vindt u per maat bij elkaar in onze webshop, we bieden ook nog eens veel verschillende kleuren die onderling goed bij elkaar passen.

Onze designers quality transparante ronde glasparels zijn mooi op zichzelf, als enkele kralen of om te combineren met de andere glasparels. Deze kralen zijn licht doorschijnend en bijzonder mooi.

Naast de ronde glasparels hebben wij ook glasparels in andere vormen, waaronder druppel, ovaal en pegel.

Glasparels - toepassingen

Glasparels zijn perfect voor het maken van diverse sieraden zoals armbandjes en kettingen, maar bijvoorbeeld ook oorbellen, ringen en zelfs haarspelden kunt u met glasparels versieren.

Denk eens buiten de geijkte paden of zoek eens op Pinterest naar leuke ideeën met glasparels. In het interieur ziet u steeds vaker decoraties terugkomen waarin glasparels verwerkt zijn.

Glasparels – sieraden 

Armband of ketting met glasparels, de opties zijn enorm. U kunt verschillende kleuren glasparels en/of verschillende maten glasparels onderling met elkaar combineren en hiermee de mooiste armbanden maken. Van klassiek tot kleurrijk zomers. Zoek bij elkaar wat u leuk vindt en rijg maar.

Ook is het leuk een combinatie te maken met andere kralen of materialen. Combineer de 6 mm glasparels eens met katsuki kralen in dezelfde maat en kleurstelling. De glasparels geven een sjieke uitstraling aan de sportieve katsuki kralen. Combineer dit samen met een aantal metalen kralen en u heeft een heel bijzonder sieraad.

Denk ook eens aan een combinatie met letterkralen in dezelfde maat als de glasparel, een mooi cadeau om te geven en succes gegarandeerd.

Combineer de glasparels – in de kleur die u mooi vindt - eens voor de helft van het sieraad met een deel schakelketting en werk af met een mooi bijpassend slot in de kleur van de metalen ketting. Voeg eventueel nog een mooie bedel toe. Zowel voor een armband als voor een ketting (of beide – als set) erg mooi.

Oorbellen van glasparels

Zoek op onze website naar een oorbelsteker die u als basis wilt gebruiken en maak er met glasparels een uniek paar oorbellen van. Combineer de glasparels met rocailles of rijg simpelweg 4 of 5 glasparels van klein naar groot onder elkaar en bevestig deze aan de oorbelbasis.

Ring met glasparels 

Rijg de 3 mm glasparels op elastisch nylon en sluit met een knoopje en druppel sieradenlijm. Verberg het knoopje in de glasparel of rijg in het midden een metalen kraaltje mee met een iets groter gat waar u het knoopje in kunt verstoppen. Maak verschillende ringetjes en draag deze per 2 of 3 onder elkaar. Of maak een ringetje door metalen kraaltjes van bijv. 2,5 mm op elastisch nylon te rijgen en rijg in het midden 2 glasparels van 3 mm mee in een kleur die u mooi vindt. Sluit weer af met een knoopje en een druppeltje sieradenlijm.

Haarspeld met glasparels

Hoe kunt u van een eenvoudige haarspeld een uniek sieraad maken? Met glasparels natuurlijk! Kies voor wit voor een prachtige haarspeld voor een bruid of ga voor kleur als u een bijzonder feest hebt en wilt uitpakken. Gebruik een eenvoudige haarspeld als basis en combineer één of meerdere maten glasparels met elkaar.

Glasparels – andere creaties en kadootjes

Kijk eens om u heen of zoek op internet en doe zo wat ideeën op. Zo kwam ik door een zilveren kralenketting die ik ooit kreeg van mijn moeder voor in de kerstboom op het idee deze na te maken met gekleurde glasparels. Ik koos glasparels in 6 en 8 mm in diverse kleuren en maakte hier lange strengen van. Ik gebruik ze nog steeds in mijn kerstboom, die ieder jaar vol gekleurde eigenaardigheden hangt. En ik ontvang nog ieder jaar complimenten hiervoor.

Ook de rest van het jaar kunt u mooie decoraties van glasparels maken voor het interieur. Gebruik de kleinste maat glasparels eens voor het maken van een kettinkje om daaraan wat op te hangen.

Of gebruik de grotere maten glasparels om een embrasse te maken, perfect om uw gordijnen bij elkaar te houden. En als u hiervoor glasparels gebruikt in een bijpassende kleur van het gordijn, oogt dit heel stijlvol.

Een kralenpakketje geven als geschenk doet het altijd goed. Kies de kleur en maat / maten glasparels die u vindt passen bij degene aan wie u het cadeau geeft en voeg de overige materialen om een compleet sieraad te maken toe.

Voor al uw glasparelcreaties vindt u naast de benodigde glasparels natuurlijk ook alle overige basismaterialen op onze website.

"Kralen zijn de sprankelende details die ons leven verrijken."

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss