Miyuki kralen, kleine kralen voor sieraden maken

Ontdek een wereld van creativiteit en ambacht met deze hoogwaardige Japanse kralen, die bekend staan om hun precisie en schoonheid. Miyuki kralen en kubussen zijn van superieure kwaliteit. Geen enkele andere fabrikant maakt rocailles en kubussen zo vormvast als Miyuki. Bij Miyuki vindt u niet alleen de beste kwaliteit, maar ook het grootste kleurenassortiment. Met zoveel verschillende kleuren Miyuki kralen zijn er talloze kleurcombinaties mogelijk. Bovendien staan Miyuki kralen bekend om hun diverse afwerkingen, zoals bijvoorbeeld silverlined (met een zilveren kern), transparant, mat en nog veel meer. Het is erg leuk om in een sieraad Miyuki kralen van dezelfde tint, maar met een andere afwerking, te gebruiken. Mat, glans, metallic, transparant, alles is mogelijk, en het eindresultaat is prachtig.

Miyki kralen armbandjes

Miyuki kralen toepassingen

In ons assortiment vind u een verscheidenheid aan Miyuki-kralen, zoals de populaire Miyuki Delica's, Rocailles, en Tila-kralen, evenals prachtige druppel- en ronde kralen. Elk type kraal wordt zorgvuldig gepresenteerd met gedetailleerde productinformatie, zodat u gemakkelijk de juiste keuze kunt maken voor uw project.

Omdat alle Miyuki kralen exact dezelfde maat hebben, zijn ze bij uitstek geschikt wanneer u een Miyuki kralen patroon wilt volgen. Ze zijn ook mijn persoonlijke favoriet, en ik heb al de meest kleurrijke Miyuki kralen armbandjes gemaakt. Miyuki kralen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. U kunt er prachtige armbandjes mee weven, ze aaneen rijgen voor een ketting, mooie oorbellen maken, en er zelfs mee borduren. Als u zoekt op internet naar "seed beads art," zult u de meest prachtige creaties met Miyuki kralen tegenkomen.

Miyuki kralen armband

Kies een mix van Miyuki kralen kleuren en rijg ze op transparant elastiek voor een armbandje. Rijg een bedel mee of voeg een aantal metalen kralen toe. Verberg het knoopje, dat u vastzet met een druppeltje sieradenlijm, onder een metalen kraal met een groot gat.

Miyuki kralen ketting

Gebruik gecoat rijgdraad voor een ketting en werk deze af met een metalen slotje. Gebruik dezelfde Miyuki kralen als die van de armband, en u heeft een leuke set. Alle benodigde materialen vindt u op onze website.

Miyuki kralen ring

Denk ook eens aan het maken van bijpassende ringetjes en gebruik hiervoor dun transparant elastiek. Als u het elastiek twee keer om uw ringvinger rijgt, heeft u een leuke Miyuki kralen wikkelring. Rijg in het midden een zoetwaterparel of een andere mooie kraal, zodat deze goed zichtbaar is op uw vinger.

Miyuki kralen oorbellen

Met Miyuki kralen kunt u prachtige oorbellen maken. Zoek op internet naar "Miyuki oorbellen," en u zult de mooiste creaties vinden. Hiervoor kunt u verschillende technieken gebruiken.

Weven met Miyuki Rocailles

Weven met Miyuki rocailles is ontzettend leuk. Er zijn speciale weeframen beschikbaar waarmee u kralen kunt weven. U kunt leuke patronen vinden op internet. De delica's worden meestal gebruikt bij het maken van een Miyuki weefarmband, maar ook met de ronde rocailles kunt u prima werken. Het hangt af van uw eigen voorkeur. U heeft een weefraam en rijggaren nodig. Het C-Lon rijggaren dat u op onze website vindt, is een supersterk garen en speciaal geschikt voor het werken met kleine kralen, waardoor het een goede keuze is voor het weven van Miyuki armbanden. Als u een weefraam heeft, kunt u bijvoorbeeld een leuke boekenlegger maken, met bijvoorbeeld de naam van degene aan wie u de boekenlegger cadeau wilt geven.

Kleine glaskralen van Miyuki

U kunt een kralenrijgnaald gebruiken om deze kleine Miyuki kralen van glas te rijgen. We verkopen speciaal rijgdraad met een naald! Ook verkopen we S-Lon en C-Lon draad voor Miyuki! De Japanse Miyuki glaskralen, in het Engels ook wel seed beads genoemd, zijn gelijkmatige kralen en verkrijgbaar in een groot aantal vormen en maten. Bij ons vindt u de cilindervormige Miyuki delica's, de ronde Miyuki rocailles, de kubusvormige Miyuki kralen en nog veel meer, zoals bijvoorbeeld de Miyuki druppels.

Borduren Miyuki kralen

Met Miyuki kralen kunt u heel goed borduren. Gebruik daarvoor een rijgnaald of kies in onze webshop het rijgdraad met een naald van Griffin! Gemak dient de mens. U kunt bijvoorbeeld een broche borduren, kleurrijke kersthangers maken voor in de kerstboom, maar ook complete schilderijtjes. Kijk op internet voor inspiratie en Miyuki patronen.

Kralenpakket met Miyuki kralen

Naast het maken van mooie sieraden met Miyuki kralen en het verpakken ervan als een leuk geschenk, is het ook erg leuk om een Miyuki kralenpakket samen te stellen, compleet met garen, draad, bedeltjes, slotjes en eventuele beschrijvingen. Zo kunt u een "doe-het-zelf" Miyuki pakket cadeau geven. Kijk vooral ook op internet, bijvoorbeeld op Pinterest, voor inspiratie en patronen. 

Weven met Miyuki kralen - Welke maat is het mooist?

Bij het weven met kralen kunt u kiezen uit verschillende maten. Elke maat heeft zijn eigen voor- en nadelen. We willen deze graag voor u op een rijtje zetten, zodat u de beste keuze kunt maken voor uw project.

1.            Miyuki Delica's 11/0

Beginnen we met onze favoriet, de Miyuki Delica's 11/0. Door de rechte vorm van deze kralen zijn de patronen altijd duidelijk zichtbaar en strak.

Voordelen: Fijn, strak patroon en alleen aan de zijkanten zichtbare draadjes.

Nadeel: Deze kralen zijn iets prijziger.

2.            Miyuki Rocailles 11/0

De Miyuki Rocailles 11/0 hebben afgeronde hoekjes en sluiten daarom iets minder strak aan dan de Delica's. Echter, met een diameter van 2mm (11/0) geven ze toch een mooi, fijn resultaat.

Voordelen: Ze zijn goedkoper dan Delica's, geven een fijn resultaat en het patroon is goed zichtbaar.

Nadeel: Er kunnen enkele draadjes zichtbaar zijn.

3.            Miyuki Rocailles 8/0

Voor een stoerder resultaat kunt u kiezen voor de Miyuki Rocailles 8/0, met een grotere maat van 3mm (8/0). Deze zijn ideaal als u niet van veel priegelwerk houdt.

Voordelen: U bent sneller klaar en het is minder priegelig.

Nadeel: Het patroon is iets minder zichtbaar, dus minder geschikt voor brede of ingewikkelde patronen.

Happy beading!

Miyuki kralen, klein en fijn, uw sieraden zullen altijd top zijn 

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss