Drip-art glaskralen

Glaskralen drip-art, de musthave kraal voor het maken van hippe sieraden! De nieuwe glaskralen beschikken over een ‘drip-art’ coating, dit geeft een stoer effect aan de kralen. Uiteraard hebben we de glaskralen uitgezocht in de allerleukste trend kleurtjes voor de komende seizoenen. Maak van de kralen een leuke armband in combinatie met andere kralen en onderdelen van metaal DQ. Je kunt van onze glaskralen natuurlijk ook een mooie ketting maken of een paar stijlvolle oorbellen! Heb je geen inspiratie? Bekijk dan onze inspiratie pagina.

Glas kralen met drip-art print

Via deze pagina ga ik het hebben over de Drip-art glaskralen. Deze kralen worden tegenwoordig veel gebruikt, omdat ze passen bij vintage kleren en dat is helemaal een trend. Daarnaast hebben deze kralen een stoere uitstraling. De glaskralen die wij beschikbaar hebben op de website zijn helemaal aangepast om uit te kiezen voor elk seizoen. Zelf heb ik ook een aantal sieraden gemaakt met deze kralen en draag ik die ook regelmatig. We hebben drie verschillende formaten van deze kralen. zelf vind ik dat altijd heel erg leuk, omdat je dan niet alleen kleuren kan combineren met elkaar, maar ook verschillende soorten grootte van de glaskralen.

De Drip-art glaskralen zijn van goede kwaliteit. Dit komt voornamelijk doordat het glaskralen zijn hierdoor hebben ze meer stevigheid. Naast dat ze stevig zijn hebben ze ook een mooie glans over zich heen. Dit komt door het materiaal glas. Ook zijn deze kralen wat kwetsbaar, omdat ze van onder andere van glas zijn gemaakt. Deze kralen worden ook vaak gebruikt om enkelbandjes of armbandjes ermee te maken. Vaak worden er geen bedels of bedelhangers toe gevoegd bij deze kralen, omdat ze al een patroontje hebben in de kraal en daardoor al een element zijn.

Sieraden maken met glaskralen

Zelf heb ik ook met deze glaskralen gewerkt en prachtige sieraden gemaakt. Persoonlijk vind ik zelf het mooist om een passende sieraden set te dragen van verschillende kleuren. Daarmee bedoel ik dat ik een enkelbandje maak in een bepaalde kleur en verschillende formaten toevoeg en voor een armbandje weer een andere kleur gebruik, maar dat de twee kleuren wel bij elkaar passen. Ook voor het armbandje gebruik ik weer verschillende formaten kralen, omdat ik bij deze kralen geen bedel of bedelhanger gebruik. Het is compleet afhankelijk van welk formaat kralen ik een sieraad maak. Met de grootste formaat kralen maak ik vaak een ketting en dan combineer ik de kleinere formaat kraal en een andere kleur. Zodat het overheen komt met het enkelbandje en armbandje.

Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier over de drip-art glaskralen te lezen. als u nog vragen heeft over de kralen of over welke materialen. Het kan ook zijn dat u vragen heeft over waar deze kralen het beste bij passen of voor welke gelegenheden deze gedragen kunnen worden. Neem dan gerust per email  contact met ons op en dan helpen wij u graag verder.

Ik wens u heel veel plezier met het maken van uw eigen sieraad en hoop dat u er leuke momenten mee kan meemaken!

 

Groetjes Jorieke, stagiaire International Business Studies

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss