Drip-art glaskralen

Via deze pagina wil ik u graag meer vertellen over de glaskralen met drip-art print. Deze kralen zijn momenteel erg populair en zijn een must-have voor het maken van hippe sieraden! De kralen hebben een speciale 'drip-art' coating, wat zorgt voor een stoer effect. We hebben de glaskralen zorgvuldig geselecteerd in trendy kleurtjes die perfect passen bij de komende seizoenen. Met deze kralen kunt u een leuke armband maken in combinatie met andere kralen en metalen onderdelen van DQ-kwaliteit. U kunt de glaskralen natuurlijk ook gebruiken om een mooie ketting of stijlvolle oorbellen te maken. Als u wat inspiratie nodig heeft, kunt u onze inspiratie pagina bekijken.

Glas kralen met drip-art print

De glaskralen met drip-art print passen goed bij vintage kleding, wat momenteel ook een trend is. Ze hebben een stoere uitstraling en zijn beschikbaar in verschillende formaten. Ik vind het altijd erg leuk om met verschillende formaten glaskralen te werken, omdat je niet alleen kleuren kunt combineren, maar ook kunt spelen met de grootte van de kralen.

Deze kralen zijn van goede kwaliteit omdat ze gemaakt zijn van glas, wat zorgt voor stevigheid. Ze hebben een mooie glans en zijn daarom een echte eyecatcher. Het is echter belangrijk om te weten dat glaskralen kwetsbaar kunnen zijn vanwege het materiaal. Deze kralen worden vaak gebruikt om enkelbandjes of armbandjes mee te maken. Omdat ze al een patroontje hebben in de kraal, worden er vaak geen extra bedels of hangers toegevoegd.

Sieraden maken met glaskralen

Zelf heb ik ook met deze glaskralen gewerkt en prachtige sieraden gemaakt. Persoonlijk vind ik het mooi om een bijpassende sieradenset te dragen met verschillende kleuren. Zo maak ik bijvoorbeeld een enkelbandje in een bepaalde kleur en voeg ik verschillende formaten kralen toe. Voor een armbandje gebruik ik weer een andere kleur, maar zorg ik ervoor dat de kleuren bij elkaar passen. Ik gebruik ook verschillende formaten kralen voor het armbandje, omdat ik geen bedels of hangers toevoeg. Welk formaat kralen ik gebruik, hangt af van het sieraad dat ik maak. Met de grootste kralen maak ik vaak een ketting en combineer ik deze met kleinere kralen in een andere kleur, zodat het past bij het enkelbandje en armbandje.

Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier meer te lezen over de glaskralen met drip-art print. Als u nog vragen heeft over de kralen, welke materialen u kunt gebruiken of over welke gelegenheden deze kralen gedragen kunnen worden, neem dan gerust contact met ons op via e-mail. We helpen u graag verder.

Ik wens u veel plezier bij het maken van uw eigen sieraad en ik hoop dat u er mooie momenten mee kunt beleven!

Met vriendelijke groeten,

Jorieke, Stagiaire International Business Studies

"Sieraden maken is het verwezenlijken van dromen in kleine, glinsterende vormen."

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss