1 x Handbeschilderde Kauri Schelp hanger gold plated messing 19~23 x 11~13 x 6,5~7,5mm oogje: c.a. 2mm

Artikelnummer: Onder B-36 Bak 6
Artikel 1 van 78
€ 0,99 (inclusief btw)
Voorraad 195 stuks

Handbeschilderde Kauri Schelp hanger gold plated messing 19~23 x 11~13 x 6,5~7,5mm oogje: c.a. 2mm

Handbeschilderde Kauri Schelp hanger gold plated messing met afmetingen variërend tussen 19~23 x 11~13 x 6,5~7,5mm en een oogje van ongeveer 2mm.

Deze prachtige Kauri Schelp hanger is een uniek kunstwerk. Met de hand beschilderd, straalt het een charmante uitstraling uit. Gemaakt van goudplated messing, combineert het duurzaamheid met stijl. Het oogje van ongeveer 2mm maakt het eenvoudig om deze hanger aan uw sieradenprojecten toe te voegen.

Iedereen herinnert zich de mooie tijden van schelpjes verzamelen op het strand, en stiekem, zijn wij nooit gestopt! Hou dus altijd dat stukje jeugd en strand bij je met onze sierlijke Kauri Schelp hanger. Bij 't Kralenstulpje kunt u erop vertrouwen dat deze prachtige Kauri Schelp hanger beschikbaar is.

Veilig bestellen en betalen is bij ons vanzelfsprekend, ondersteund door ons keurmerk via WebwinkelKeur. Breng de schoonheid van het strand in uw sieradencreaties en koester die mooie herinneringen aan schelpjes verzamelen. Bestel vandaag nog en laat uw creativiteit schitteren!

 

Specificatie Omschrijving
Kleur Mix kleuren

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss